İninal'ın Sanal Kartına Para Yollanabilir mi?

Lintos

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
25
Yer
Colorado, Colorado Springs
Arkadaşlar yanlışlıkla şu an kullandığım İninal kartımı devre dışı bıraktım yeni karta geç diyerek. Neyse ki içinde para yoktu. Şu an kart alamayacağım için telefon uygulaması üzerinden sanal kart oluştura bastım, anında oluşturdu. Tüm bilgileri de uygulama üzerinde mevcut, barkodu, kart numarası vb. Ben bir hesap satıyorum ve bu hesabı İninal üzerinden satacaktım. Oluşturduğum sanal kartın barkodunu versem para yollaması için o sanal karta para gelir mi? Gelirse kullanabilir miyim? Sanal Kartı oluşturduktan sonra ininal üzerinden bir bekleme süreci var mı?

Evet İninal mobil uygulamasında para gönderme işlemini sunuyor.
Peki bana sanal karta geçtiğim için 5 TL bonus felan verdi. Fiziksel kart devredışı oldu yeni karta geçeceğimi belirttiğim için uygulamadan sanal kart oluşturup 5 TL bonus verdi. O 5 TL'yi harcayabilir miyim?

Peki bana sanal karta geçtiğim için 5 TL bonus felan verdi. Fiziksel kart devredışı oldu yeni karta geçeceğimi belirttiğim için uygulamadan sanal kart oluşturup 5 TL bonus verdi. O 5 TL'yi harcayabilir miyim?
Şu an harcayabilirsin. Ben de bugün Migros'tan kart almaya gideceğim ama onu yeni kart parası gibi düşün. Büyük ihtimal yeni kart numaran mobil uygulama da yine yazar.

Ekleme: Bir arkadaşıma sordum yeni kart alıp tanımayalamadan alışveriş yapamayacağını söyledi.

Son düzenleme:
Şuan kart üzerinden alışveriş yapamıyorum steam hata veriyor. Şu 3D Secure bekleme olayı mı var? Kartı ininal mobil uygulamasından tanıtmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…