ininial kart nasıl aktif edilir?

napimciap

Picopat
Yer
Adanalıyla acılı biberli dürüm yiyor
Şimdi size bu ininial ile ilgili soru soracağım. Birisi yanıt versin. Ne yapacağımı bilmiyorum.

İninial kart için hesap açtım ama kartı nasıl ona ekleyebileceğimi bilmiyorum. Arayüz değişmiş bildiğin. Nereye kart ekleyebileceğimi bilmiyorum. Harbi kafam karıştı.
Bir de ben bu ininal Kart'ı nasıl etkinleştireceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakaraktan İninal kartı nasıl etkinleştirebileceğini öğrenebilirsin.

Şimdi size bu ininial ile ilgili soru soracağım. Birisi yanıt versin. Ne yapacağımı bilmiyorum.

İninial kart için hesap açtım ama kartı nasıl ona ekleyebileceğimi bilmiyorum. Arayüz değişmiş bildiğin. Nereye kart ekleyebileceğimi bilmiyorum. Harbi kafam karıştı.
Bir de ben bu ininal Kart'ı nasıl etkinleştireceğim?

Yeni hesap oluştura basın. Oradan ekleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakaraktan ininal Kart'ı nasıl etkinleştirebileceğini öğrenebilirsin.

Kanka işte diyorum ki bu arayüz eskisi gibi değil değişmiş nereye yapacağımı bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı