2 250624 Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 379 Çözümler 2 2 Eylül 2019 #1 Öncelikle herkese günaydın, bugün ininal kart aldım. N11, Hepsiburada gibi sitelerde bu kart geçerli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2019
Öncelikle herkese günaydın, bugün ininal kart aldım. N11, Hepsiburada gibi sitelerde bu kart geçerli mi?
NemesiS_81 Megapat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 138 2 Eylül 2019 #2 250624 dedi: Öncelikle herkese günaydın, bugün ininal kart aldım. N11, Hepsiburada gibi sitelerde bu kart geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Evet geçerli hatta VISA'nın geçtiği her yerde kullanabilirsin ki zaten VISA neredeyse her yerde geçiyor.
250624 dedi: Öncelikle herkese günaydın, bugün ininal kart aldım. N11, Hepsiburada gibi sitelerde bu kart geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Evet geçerli hatta VISA'nın geçtiği her yerde kullanabilirsin ki zaten VISA neredeyse her yerde geçiyor.
Çatapatkerim Hectopat Katılım 10 Nisan 2019 Mesajlar 155 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Eylül 2019 #3 Heryerde.
P poulsen Centipat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 6 2 Eylül 2019 #4 Abi hiçbir yerde ininal kart yok nereden aldın ?
MertcanKlc Megapat Katılım 10 Aralık 2016 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2019 #5 poulsen dedi: Abi hiçbir yerde ininal kart yok nereden aldın ? Genişletmek için tıkla... ŞOK marketlerine baktın mı? Oralarda da satılmaya başlandı.
poulsen dedi: Abi hiçbir yerde ininal kart yok nereden aldın ? Genişletmek için tıkla... ŞOK marketlerine baktın mı? Oralarda da satılmaya başlandı.
2 250624 Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 379 Çözümler 2 2 Eylül 2019 #6 NemesiS_81 dedi: Evet geçerli hatta VISA'nın geçtiği her yerde kullanabilirsin ki zaten VISA neredeyse her yerde geçiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. MertcanKlc dedi: ŞOK marketlerine baktın mı? Oralarda da satılmaya başlandı. Genişletmek için tıkla... Zaten Şok'tan aldım. poulsen dedi: Abi hiçbir yerde ininal kart yok nereden aldın ? Genişletmek için tıkla... Şok'tan aldım Ptt'de var istersen.
NemesiS_81 dedi: Evet geçerli hatta VISA'nın geçtiği her yerde kullanabilirsin ki zaten VISA neredeyse her yerde geçiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. MertcanKlc dedi: ŞOK marketlerine baktın mı? Oralarda da satılmaya başlandı. Genişletmek için tıkla... Zaten Şok'tan aldım. poulsen dedi: Abi hiçbir yerde ininal kart yok nereden aldın ? Genişletmek için tıkla... Şok'tan aldım Ptt'de var istersen.