AEmirhan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2014 #1 Merhabalar. İninal kartı aktifleştirmek için sitesine girdim. TC kimlik numarası vs. isteniyor. TC kimlik numarasını vermeden kartı aktifleştiremiyor muyuz? Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. İninal kartı aktifleştirmek için sitesine girdim. TC kimlik numarası vs. isteniyor. TC kimlik numarasını vermeden kartı aktifleştiremiyor muyuz? Şimdiden teşekkürler.
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 9 Ağustos 2014 #2 Neden TC vermek istemiyorsunuz ? Site güvenlidir. Hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.
Mert Mısırlı Hectopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 859 Makaleler 5 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #3 Vermende hiçbir sıkıntı yok. Çoğu kişi kullanıyor. Kimlik numarası verilmeden alabileceğini sanmıyorum.
Vermende hiçbir sıkıntı yok. Çoğu kişi kullanıyor. Kimlik numarası verilmeden alabileceğini sanmıyorum.
AEmirhan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2014 #4 Güvenilir olduğunu biliyorum. Yine de sorayım dedim. Bir konuda TC verilmemesi gerektiği yazıyordu. Emin olayım dedim.
Güvenilir olduğunu biliyorum. Yine de sorayım dedim. Bir konuda TC verilmemesi gerektiği yazıyordu. Emin olayım dedim.
Çağdaş Çağ Hectopat Katılım 11 Temmuz 2013 Mesajlar 340 Yer Dünyanın Başkenti İstanbul Daha fazla Meslek İktisatçı 9 Ağustos 2014 #5 Ben bu konuda mail atmistim. Bende kayit olmadim. TC kimlik no'ya hic gerek yok. Kayit olmadan da kullanilabiliyor.
Ben bu konuda mail atmistim. Bende kayit olmadim. TC kimlik no'ya hic gerek yok. Kayit olmadan da kullanilabiliyor.
AEmirhan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2014 #6 Nasıl yani? Kartı aktifleştirmek gerekmiyor mu?
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 9 Ağustos 2014 #7 Kart zaten aktif. Fakat sitesine girip aktifleştirme yapmazsanız 3D Secure kullanılan yerlere ödeme yapamazsınız.
Kart zaten aktif. Fakat sitesine girip aktifleştirme yapmazsanız 3D Secure kullanılan yerlere ödeme yapamazsınız.
mustafa43 Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #8 Bana kartı aktifleştirmeden kullanırsın ama para yükleyemezsin demişlerdi.
AEmirhan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2014 #9 Bana da yükleme yapamazsın dediler işin aslı nedir? Kartın şifresini nerden bileceğiz? Yükleme yaparken kart şifresi isteniyor. Edit: İmla.
Bana da yükleme yapamazsın dediler işin aslı nedir? Kartın şifresini nerden bileceğiz? Yükleme yaparken kart şifresi isteniyor. Edit: İmla.
mustafa43 Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #10 Kartın önündeki sayılardan son 4' ü şifren oluyor. Bankamatikten şifreni değiştirebiliyorsun. Yalnız PTTMatik'lerden şifre değişebiliyor.
Kartın önündeki sayılardan son 4' ü şifren oluyor. Bankamatikten şifreni değiştirebiliyorsun. Yalnız PTTMatik'lerden şifre değişebiliyor.