İninix Android 14'ü cihazlarına ne zaman getirecek?

DeadDreams

Decapat
Başlıkta da belirttiğim gibi konu ben Infinix Note 30 modelini kullanıyorum Android 14 güncellemesini alacağı garanti zaten ama Infinix bu zamana kadar sadece bir güncelleme yayınladı onun haricinde ise çok nadir olmak üzere ile Google Play sistem güncellemesi geliyor Android 14 ise 2024 yılının ilk çeyreğinin ortasında yayınlayacağı belirtilmişti ama Android 14 güncellemesi gelmemesini geçtim hiçbir güncelleme vermiyor aylardır insanlar ve teknoloji kanalları Android 15'i konuşurken bizim hala Android 14'ü beklememiz can sıkıcı bu konu hakkında bilgisi olan ya da beni aydınlatacak biri varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Merhaba 5 Ağustos'ta 14 güncellemesi gelecek kankam benim de Note 30 zaten Android güncellemesine baktığında 5 Ağustos 2023 gösterir yani o tarihte alacaksın şöyle bir şey var bir de 5 Ağustos'ta gelmezse 5 Eylül'de garanti alırsın çünkü zaman dilimi ülkeden ülkeye farklı olduğu için 1 ay gecikmeli alırsın.

Merhaba 5 Ağustos'ta 14 güncellemesi gelecek kankam benim de Note 30 zaten Android güncellemesine baktığında 5 Ağustos 2023 gösterir yani o tarihte alacaksın şöyle bir şey var bir de 5 Ağustos'ta gelmezse 5 Eylül'de garanti alırsın çünkü zaman dilimi ülkeden ülkeye farklı olduğu için 1 ay gecikmeli alırsın.
Bendede aynı sorun var knk ne zaman gelecek Android 14 sürümü millet 15 e geçti biz 14 konuşuyoruz

Bendede aynı sorun var knk ne zaman gelecek Android 14 sürümü millet 15 e geçti biz 14 konuşuyoruz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı