xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar bu aralar yay alacağım. Çok fazla bütçem yok. Decathlon'da bir yay buldum sizce nasıl ? Birde yanında ok veriyorlar mı ?
Arkadaşlar bu aralar yay alacağım. Çok fazla bütçem yok. Decathlon'da bir yay buldum sizce nasıl ? Birde yanında ok veriyorlar mı ?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 11 Nisan 2015 #2 Güzel bir Yay'a benziyor. Tabi emin olmak için hedefe gönüllü bir kişi koymak lazım.
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2015 #3 O kişiyi bulmak biraz zor Balkondan sallasam olmaz mı ? Şaka maka almayı düşünüyorum ama sağlam mı ? Verdiğim paraya değer mi ? Gönül ister 4.000 TL verip makaralı almak ama
O kişiyi bulmak biraz zor Balkondan sallasam olmaz mı ? Şaka maka almayı düşünüyorum ama sağlam mı ? Verdiğim paraya değer mi ? Gönül ister 4.000 TL verip makaralı almak ama
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 11 Nisan 2015 #4 Hayırdır, ava filan mi gideceksiniz? Bu arada, o Yay'ın şakası olmaz! Bunun farkındasınızdır umarım? Öyle balkondan sallamakla olmaz, aman diyim.
Hayırdır, ava filan mi gideceksiniz? Bu arada, o Yay'ın şakası olmaz! Bunun farkındasınızdır umarım? Öyle balkondan sallamakla olmaz, aman diyim.
Barış Günay Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 1.880 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #5 Gonullu ben olabilirim. Ama parayla tabii Bu araa n'apcan ki yayi?
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2015 #6 er36po dedi: Hayırdır, ava filan mi gideceksiniz? Bu arada, o Yay'ın şakası olmaz! Bunun farkındasınızdır umarım? Öyle balkondan sallamakla olmaz, aman diyim. Genişletmek için tıkla... Biliyorum tabi ki. Şaka olsun diye söyledim Barış Günay dedi: Gonullu ben olabilirim. Ama parayla tabii Bu araa n'apcan ki yayi? Genişletmek için tıkla... Valla köy gidersem falan kullanmak için. Eve bir hedef alır oraya atarım. Sadece hobi amaçlı suikast için değil
er36po dedi: Hayırdır, ava filan mi gideceksiniz? Bu arada, o Yay'ın şakası olmaz! Bunun farkındasınızdır umarım? Öyle balkondan sallamakla olmaz, aman diyim. Genişletmek için tıkla... Biliyorum tabi ki. Şaka olsun diye söyledim Barış Günay dedi: Gonullu ben olabilirim. Ama parayla tabii Bu araa n'apcan ki yayi? Genişletmek için tıkla... Valla köy gidersem falan kullanmak için. Eve bir hedef alır oraya atarım. Sadece hobi amaçlı suikast için değil
B barismig Hectopat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2016 #7 Abilerim ben okçuluğa başlamayı düşünüyorum 40 kilo ve boyum 1.49 bana göre yay önerir misiniz?