Initial D hakkında ne düşünüyorsunuz?

egeoz316

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Ankara
Birkaç hafta önce ınitial D'nin bütün bölümlerini bitirdim ve söyleyebilirim ki animelere daha yeni başladım ve en çok zevk aldığım anime oldu, sizin ınitial D hakkında düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç hafta önce ınitial D'nin bütün bölümlerini bitirdim ve söyleyebilirim ki animelere daha yeni başladım ve en çok zevk aldığım anime oldu, sizin ınitial D hakkında düşünceleriniz neler?

Filmdeki oynayan her aracın fiyatı inanılmaz şekilde arttı. Kimsenin yüzüne bakmadığı 80 model bir corolla bile Keiichi Tsuchiya ve Initial D yüzünden 50k dolar gibi inanılmaz bir fiyata çıktı. Bunun yanında Kozo Hoshino, R33 GT-R'ı sevmediğini söylediği için R33 kimse tarafından sevilmemeye başladı, her ne kadar favori karakterim olsa da R33'ü kötülemesi hoşuma gitmemiştir. Anime olarak 4. Stage de paso yarış olduğu için biraz sıkmıştı açıkçası. Hikaye olarak da pek birşey beklememek lazım böyle bir araba temalı animeden, buna rağmen güzel bir yapım olduğunu düşünüyorum.

4 ve 5. sezonlar konusunda haklısınız, sadece yarış odaklı sezonlar ve ilk sezonlar gibi gündelik olaylara yer verilmedi, bu konuda haklısınız fakat bazı yarışları cidden çok eğelenceli ve izlemesi zevkli geçti.

Hocam Shinigami yarışı favorim izlerken tüylerim diken diken olmuştu bir de Todo school Ek9 yarışı. Takumi blind attack taktiğini kullandığında bayağı bir hype gelmişti.
Hikaye olarak Mako gibi kızı kaçırdığı için Iketaninin arkasından az söylememiştik bir de Itsukinin her ilişkisinin hüzünle bitmesi hem güldürmüştü hem de üzmüştü açıkçası.

Itsuki'nin arkasında Iketani ve Kenji'nin izlediği farkettiğinde baya bi gülmüştüm, ama durumu da üzücüydü. Mako konusunda zaten değinmiyorum, Iketani'nin bir cehveri kaçırması.

Yarış kategorisiyle pek ilgili değilim fakat müzikleri gerçekten çok hoş.

Yarışlar çok heyecanlıydı ve gerçek tougelerde yarışmaları gerçek terimler mükemmel bir anime.

Anlatılmaz yaşanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…