Her ne kadar eski olsa da bir şans vermek istedim. Ama arabalarla zerre alakam yok. Hiç ilgimi çekmiyorlar. Konusunu beğendiğim için başlamak istedim. Sizce arabalara ilgisi olmayan birisi izlemeli mi?
Sadece müzikleri için bile izlenir. Arabaları sevmeyen birine de arabaları sevdirir.Her ne kadar eski olsa da bir şans vermek istedim. Ama arabalarla zerre alakam yok. Hiç ilgimi çekmiyorlar. Konusunu beğendiğim için başlamak istedim. Sizce arabalara ilgisi olmayan birisi izlemeli mi?
Teşekkürler hocam. Sanırım 6 sezonu varmış. Diziwatch'dan izliyorum, orada da 6 sezon var. Muhtemelen doğrudur orası.@Kromish Hachi-Roku reis zamanında tüm serilerini izlemiştim efsanedir özellikle müzikleri. izleme sırasını alttaki siteden takip edebilirsin, hatta alttaki siteden tüm uzun seri animelerin güncel izleme sırasına "Watch Order" listesinden bakabilirsin. site yeni ve çok güzel.
Link: Initial D / Watch Order / chiaki.site
Sana tavsiyem "Turkanıme TV ve Anizm tv" sitelerinden animeleri izlemen, bunun dışındaki sitelerin japonca çevirileri rezalet oluyor genelde. Bu arada tabiki izleme sırasını bilmediğin animelerin sırasınıda yukarıdaki verdiğim siteden watch order' dan aratarak bulabilirsin.Teşekkürler hocam. Sanırım 6 sezonu varmış. Diziwatch'dan izliyorum, orada da 6 sezon var. Muhtemelen doğrudur orası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.