yusu.w Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2023 #1 Injustice 2 alacaktım ama legendary sürümünde DLC tarzı birkaç eklenti bulunuyor. DLC olmadan oyundan zevk alır mıyım?
Injustice 2 alacaktım ama legendary sürümünde DLC tarzı birkaç eklenti bulunuyor. DLC olmadan oyundan zevk alır mıyım?
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.597 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #2 Legendary Edition'da güzel karakterler var alabiliyorsan onu almanı öneririm.
yusu.w Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2023 #3 hypxness dedi: Legendary Edition'da güzel karakterler var alabiliyorsan onu almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam Xbox'tan alacağım. İçindekilerine nereden bakabilirim? Uygulama içinden bulamadım da.
hypxness dedi: Legendary Edition'da güzel karakterler var alabiliyorsan onu almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam Xbox'tan alacağım. İçindekilerine nereden bakabilirim? Uygulama içinden bulamadım da.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.597 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #4 yusu.w dedi: Hocam Xbox'tan alacağım. İçindekilerine nereden bakabilirim? Uygulama içinden bulamadım da. Genişletmek için tıkla... Xbox'ta 200TL yanlış görmediysem Legendary Edition. O paraya değmez fakat Kinguin üzerinde daha ucuza Steam key olarak satılıyor.
yusu.w dedi: Hocam Xbox'tan alacağım. İçindekilerine nereden bakabilirim? Uygulama içinden bulamadım da. Genişletmek için tıkla... Xbox'ta 200TL yanlış görmediysem Legendary Edition. O paraya değmez fakat Kinguin üzerinde daha ucuza Steam key olarak satılıyor.