Injustice 2 Türkçe yama gelecek mi?

Mert Abacı

Centipat
Daha fazla  
Bir bilginiz var mı? Injustice 2'yi daha 2 gün önce aldım, oyunu 3 yıldır oynamak istiyorum, bana yardım ederseniz çok mutlu olurum. İyi günler.

MK11 ile kıyaslanınca bence iki oyun diğerinden sıkılıp girilebilecek düzeyde. Mekanlar ve dövüşçüler güzel yapılmış. Oynanış orta düzeyde. Kafa dağıtmalık arkadaşla girilecek oyunlardan.
Türkçe yama. Ben denemedim ama .rar dosyası kopyalayarak yapılıyor yazılmış. En azından herhangi bi şey kurmuyoruz bu iyi. Dosya taramasını birazdan bilgisayara geçince yaparım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mert Abacı Yama linkini kaldırdım. Dosya buluttan silinmiş maalesef güncel bir yama bulamadım. Oyun ingilizce olarak da güzel akıyor. İyi eğlenceler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kibar bir şekilde "size fikrinizi soran olmadı beyefendi". Oyun için 2021 yılında forumda birisi oyun için çalıştan tool yok o yüzden hiçbir dile yama yapılamıyor demiş. Hiçbir yamada görmedim oyun hakkında. Yama arattığınızda muhtemelen karşınıza bu video çıkacak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun altında göreceksinizki şöyle yazılmış " Injustice 2 Türkçe yama ile oynayabileceğiniz bir yapım." ancak videoya baktığınızda samed Güngör'ünde İngilizce oynadığını ve yorumları kapadığını görüyoruz. Muhtemelen yorumlarda yama ile ilgili bir sürü soru soruldu çünkü yama arandığında bu video çıkıyor. Samed Güngör bunu istemeden yapmışta olabilir ancak açıklamayı düzenlemek 2 dakikanızı bile almıyor yani videoyü öne çıkarmak için kasıtlı olarak yazdığını düşünüyorum. Aksi halde neden yorumları kapatıp açıklamayı o şekilde bırakır kimse bilemez.

Aynen clickbait bir video. Açıklama için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…