Injustice 2 Zamlandı!

Playstore sitesinde ben legendary versiyonunu alıp, kodumu teslim aldıktan sonra. Base versiyoyuna dokunmadılar fakat legendary versiyonu zam yemiş.

Mortal kombat tümüyle zam yemiş.

2017 yapımlı bir oyuna da 669 TL verilmez.
Orası öyle ama indirimlerde %90 indirime yani 80TL gibi bir fiyata düşer. Seveni veya ilgisini çekenler alır en fazla. Normal dövüş oyunu almak isteyen Tekken 7 alır (zam gelmezse).

Orası öyle ama indirimlerde %90 indirime yani 80TL gibi bir fiyata düşer. Seveni veya ilgisini çekenler alır en fazla. Normal dövüş oyunu almak isteyen Tekken 7 alır (zam gelmezse).
Mk11 aşırı ilgimi çekmemesine rağmen 20tl'ye ultimate sürümünü almıştım, bunun için 100tl harcamıştım ( base sürümünü alsaydım da olurdu tek fark karakter ve kozmetiklermiş, mk11 gibi ekstra hikaye vardır herhalde dedim). Seveni artık anca indirimi bekleyip 100tl'ye alır dediğiniz gibi, ucuzmuş alayım dursun dönemini geçirmiş bir oyun.

Ultimate'in içinde aftermath hikaye dlc'si de olması gerekiyor. Hikayeyi kaldığı yerden devam ettiren bir DLC.

Ultimate'in içinde aftermath hikaye dlc'si de olması gerekiyor. Hikayeyi kaldığı yerden devam ettiren bir DLC.

Eki Görüntüle 1631845
Evet Ultimate paketin içinde Aftermath DLC'si de var ve bu DLC hikâyeyi kaldığı yerden devam ettiriyor. Olurda MK12 gelirse Aftermath DLC'sinde yaşanan olaylar asla göz ardı edilemez.

Eki Görüntüle 1631845
Hayır yanlış anladınız, mk11'de hikayeyi devam ettiren dlc olduğunu biliyorum bu yüzden ultimate sürümünü aldım. Dediğim şey injustice2'de de hikayeyi devam ettiren bir dlc var sanıp legendary sürümünü aldım. Normali 70tl'di legendary 100. Sadece kozmetik fark olduğunu gördüm bu yüzden ekstra 30tl'yi vermeseymişim keşke dedim. Hikayeyi bitirip sileceğim çünkü.

Injustice 2'yi sevmiş biri olarak bende Legendary Edition almadım diye üzülmüştüm. Ninja kaplumbağalar gibi karakterleri oynamak istemiştim. Gerçi artık MK11 oynadığımdan ve Injustice zamlandığından dolayı hiç oynayamayacağım gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…