1 hafta önce inkilap sınavı olduk ve neredeyse herkes 40'ın altında not alınca hoca kurtarma sınavı yapmaya karar verdi ve benim de çalışmam gerekiyor ama nasıl çalışacağım hakkında hiç ama hiçbir fikrim yok. (sınavdan 62 aldım)
Notun o kadar düşük değil.Ben ortaokuldayken inkılapta not çıkarıp çalışıyordum sonrasında soru çözüyordum,soru çöze çöze de öğrenmem gerekenler pekişiyordu.
Bu puanı aldıysan sınav örneklerinden çalışıp halledersin bence.
Şu anda ortaokukun sistemini bilmiyorum fakat 2. ünite basitti sanırsam birkaç not ile tekrar ardından notunuzu iyileştirebilirsiniz hem zeki birisini bulursanız kopyada bir seçenek.
Şu anda ortaokukun sistemini bilmiyorum fakat 2. ünite basitti sanırsam birkaç not ile tekrar ardından notunuzu iyileştirebilirsiniz hem zeki birisini bulursanız kopyada bir seçenek.
Kardesim konuyu açan eleman konu hakkında en ufak bilgi vermemiş biz nasıl yardımcı olalım hem hedefini verilmemiş benlki 85 üstü alsam yeter diyor belki LGS'ye çalışacak vs kopyanın secenek oldugunu hatırlatmak istedim o kadar.
Kongreler ve genelgeleri diyorsan bol bol kodlama yap kendi kafanda. Hatta kodlamalar mümkün olduğunca saçma olsun. Ne kadar saçma olursa o kadar akılda kalır. İstersen sana bir kaç tane de önerebilirim. Kodlama önermemin sebebi bolca kronolojik olay oluyor ve sırasını karıştırmak çok olası. Sonuçlarını ise bir olay akışına koyarsan daha çok aklında kalır. Atıyorum Erzurum'da manda ve himaye reddedildi oradan Sivas'a geçip kesin reddediler gibisinden.
Kardesim konuyu açan eleman konu hakkında en ufak bilgi vermemiş biz nasıl yardımcı olalım hem hedefini verilmemiş benlki 85 üstü alsam yeter diyor belki LGS'ye çalışacak vs kopyanın secenek oldugunu hatırlatmak istedim o kadar.