İnkılap tarihi dersi en özet haliyle nasıl çalışılır?

Hagu

Hectopat
Arkadaşlar, sayısalım ve inkilap tarihi herhalde, o dersin sınavı var yarın. Genelde hoca bir savaşı anlatırken şu şekilde anlatıyor:
  • Nedenleri: ...
  • Gelişme: ...
  • Sonuç: ...

Deftere de böyle yazdırıyor.

Yarınkı sınav nereye kadar tam bır bılgım yok. En son cepheleri yazıyorlardı. Buyuk ıhtımalle 1. unıtenın sonuna cok yakındır.

Sizlerden istediğim bu tarih sınavına en özet şeklinde, savaşın neden-gelişme-sonuç gibi, nereden çalışabılırım? Varsa lınk atar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kaçıncı sınıfsın?

İnkılap tarihi diyorsunuz fakat lise de inkılap tarihi yok. Ya yanlış yazdınız ya da konu yanlış başlıkta açılmış.

Kusura bakmayin 12 diye belirttim diye hatirliyorum ama islememis sanirim.
12.sinifim

İnkılap tarihi diyorsunuz fakat lise de inkılap tarihi yok. Ya yanlış yazdınız ya da konu yanlış başlıkta açılmış.

12.sinifta var diye biliyorum hocam? 9, 10, 11 tarih 12 inkilap. Duz tarihte olabilir bilmiyorum tam.

Hocam konular nelerdir?

Hocam Atatürk'un egitim ve askerlik hayati diye basliyor.

En son kuvayi milliye hareketi işlenmis hocam.

Son düzenleme:

Hocam geçen yanımdaki 12. sınıfın kağdına bakmıştım Atatürk'ün okuduğu okulları yazınız diyordu ona baksanız iyi olur.

Hocam geçen yanımdaki 12. sınıfın kağdına bakmıştım Atatürk'ün okuduğu okulları yazınız diyordu ona baksanız iyi olur.

Evet sınav da çıkacaktı o.
Ve sırasıyla yazmamız ıstenıyor.

Sınavlar az çok aynı hocam var mı başka baktığınız?

Evet sınav da çıkacaktı o.
Ve sırasıyla yazmamız ıstenıyor.

Sınavlar az çok aynı hocam var mı başka baktığınız?

Maalesef hocam. Yanımdaki kız sınav kağıdının etrafına sur ören tiplerdendi o yüzden başka bakamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…