Ya arkadaşlar moralim bozuk çok mu kötü olmuş ne bilim, bir iş için yapıyorum da yapmasam mı bıraksam mı ki? Yaptığım kişi beğendi işin ucunda para var da ben beğenemedim. Neler önerirsiniz?
Ne kadar süredir yaptığınız önemli. Bence çok da kötü değil. Yaptıkça ve benzeri videolar izledikçe kendinizi daha iyi yerlere getirebilirsiniz. Elinize sağlık.
Hocam kısıtlama aldım da ondan geç yazabildim. Mouse ile yapabildim anca. Tabletim yok malasef. Teşekkürler yine de istediğim gibi umarım bir gün çizebilirim
Hocam kısıtlama aldım da ondan geç yazabildim. Fare ile yapabildim anca. Tabletim yok malasef. Teşekkürler yine de istediğim gibi umarım bir gün çizebilirim .
Sağ olun hocam teşekkürler, elimden geldiğince işte yapmaya çalıştım. Inkscape'de candır bir de şöyle yaptığım zamanında Bugatti çizimim vardı, onu da atayım. Inkscape seven ve ilgilenenleri görmek de çok güzel
Evet hocam tamamen fare ile çizdim. Fare ile bazı araba ve portre çizimlerim de var videolu ama bitiremedim, sadece çizgisel şekilde ama bir ara yükleyip atabilirim.
Bir tablet alabilsem en azından fırçalar biraz daha güzel olacak ama işte onu bile alamıyoruz bakalım.
Bu işi halledebilirsem biraz tableti alacak para çıkıyor tabi 5 çizim daha var bakalım artık. Teşekkürler tekrar