Inkscape illüstrasyon çalışmam

my last mistake

Hectopat
Ya arkadaşlar moralim bozuk çok mu kötü olmuş ne bilim, bir iş için yapıyorum da yapmasam mı bıraksam mı ki? Yaptığım kişi beğendi işin ucunda para var da ben beğenemedim. Neler önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• gfdg.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 150
  • ddd.jpg
    139,3 KB · Görüntüleme: 150
Çok güzel gözüküyor. Grafik tablet ile mi çizdiniz?

Inkscape kullandığınız için ayrıca beğendim. Birden fazla beğeni hakkım olsaydı gönderirdim.

Hocam kısıtlama aldım da ondan geç yazabildim. Mouse ile yapabildim anca. Tabletim yok malasef. Teşekkürler yine de istediğim gibi umarım bir gün çizebilirim

Oldukça güzel olmuş ellerinize sağlık. @cengover_ekin hocamın da dediği gibi Inkscape kullanmanız ayrı bir hoşuma gitti.

Sağ olun hocam teşekkürler, elimden geldiğince işte yapmaya çalıştım. Inkscape'de candır bir de şöyle yaptığım zamanında Bugatti çizimim vardı, onu da atayım. Inkscape seven ve ilgilenenleri görmek de çok güzel
Elle çizdiğiniz görseli bilgisayara aktarıp üzerinden mi geçtiniz, yoksa tamamen fare ile mi çizdiniz?

Evet hocam tamamen fare ile çizdim. Fare ile bazı araba ve portre çizimlerim de var videolu ama bitiremedim, sadece çizgisel şekilde ama bir ara yükleyip atabilirim.

Bir tablet alabilsem en azından fırçalar biraz daha güzel olacak ama işte onu bile alamıyoruz bakalım.

Bu işi halledebilirsem biraz tableti alacak para çıkıyor tabi 5 çizim daha var bakalım artık. Teşekkürler tekrar

Dosya Ekleri

• 15.jpg
    115,5 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…