Arkadaşlar bugün ekran kartımı güncelleyecektim, aşağıdaki gibi bir sorun çıktı:
Daha sonra geforce.com'dan indirmeyi denedim fakat, aşağıdaki gibi bir sorun oldu. Sorun şu ki, 1 GB bir dosya indirseniz bile 1 saniyede bitti gözüküyor fakat dosya açılmıyor.
Not: OpenVPN sadece bir örnek. VPN indirip deneyecektim fakat bu da inmiyor. Bütün dosyalar aynı hatayı veriyor.
Bunun yüzünden GTA 5'e bile giremiyorum.
Windows Update'den güncelleme yapayım düzelir belki dedim, güncellemeyi de indirmiyor.
Bu sadece Windows Update için geçerli. Yarın deneyeceğim fakat olacağını sanmıyorum. Çünkü zaten orada sorun gidericiyi indirin diyor. Benim yazdıklarımı bir daha oku. İnen ne var ne yok açılmıyor. Sorunu kısa zamanda çözmem lazım. @Murat5038
Telefondan her şey iniyor. Verdiğiniz şeyi deneyip sonucu yazarım.
Güvenlik duvarı protokollerini nasıl kontrol edeceğim ve neleri değiştireceğim?
@THE_MILLER Verdiğiniz yöntemi yapıp yeniden başlattım, değişen bir şey yok. Arada bir indiriyor tarayıcı, bazen de indirmiyor. (Genellikle indirmiyor.) Bitdefender IS 2015 ile "System Scan" yapıyorum şuan. Doğru sonucu çıkarır mı?
Bir kaç şey de ekleyeyim sorunumun çözümünü kolaylaştıracak. Microsoft Edge, R* Social Club, Google Chrome, Windows Update ve NVIDIA Geforce Exprerience gibi uygulamalar indirme yapamıyor. Örneğin Windows Update İnternet aracılığıyla güncellemeyi buluyor ama indiremiyor. Fakat Steam'den oyun indirebiliyorum, güncelleyebiliyorum, dosya doğrulayabiliyorum ve oynayabiliyorum. Umarım çözüme faydası olur bu bilginin.
Güvenlik yazılımızın güvenlik duvarı veya Windows'un kendi güvenlik duvarı ayarlarını kontrol edin. Ayarları sıfırlayın veya güvenlik duvarını geçici olarak sorun çözülene dek kapalı tutun.
BitDefender IS 2015 var. Kurulu olarak gözükmemesini bende bilmiyorum. Lisanslı. Şimdi Killer sürücüsünü güncelliyorum, dediğiniz programları kaldırıyorum. Sonucu yazacağım