İnmemiş testis ameliyatı elenme sebebi mi?

Öncelikle geçmiş olsun, rica ederim senin durumunda bir arkadaşla konuşmuştum eleme sebebiymiş gene içinde kalmasın dene ama sende POMEM'e yönel derim orada geçiyor çünkü bir tek.

Öncelikle geçmiş olsun, rica ederim senin durumunda bir arkadaşla konuşmuştum eleme sebebiymiş gene içinde kalmasın dene ama sende POMEM'e yönel derim orada geçiyor çünkü bir tek.
Kanka yönetmelikte sıkıntı yok ama nasıl bırakıyorlar birde şeyi sorucam sen gittin mi mülakatlara vs

Bilsem sana sorar mıyım sence?

Yönetmelikte sorun yok diyorsunda .d
Yaklaşık 1 senedir araştırmadığım forum sormadığım insan kalmadı eğer varsa geçen aydınlatın o zaman yönetmelikte geçiyor diyorsunuz.

Yönetmelikte sorun yok diyorsunda .d
Yaklaşık 1 senedir araştırmadığım forum sormadığım insan kalmadı eğer varsa geçen aydınlatın o zaman yönetmelikte geçiyor diyorsunuz.
Hocam ben bir kısmı anlayamadım , sizin attığınız maddelerde özetle hormonal bozukluk meydana gelmemişse ameliyatlar alıma engel değildir diyor, sizi neden ameliyat olduğunuz için elediler anlamadım,hormon testi vs mi istediler. Ben de benzer bir durumdayım 2 yaşımdayken sol testisim inmemiş testis ameliyatıyla alındı bu yüzden soruyorum jsga muvazzaf subay temini için başvuracağım ama sıkıntıysa hiç başvurmayayım diyorum.

Hocam maddeyi iyi okursanız, "Tek ya da iki taraflı testis ve eklerinin sekonder seks karakterlerini bozmamış ve testiküler hormonal fonksiyon bozukluğu yapmamış, doğumsal ya da edinsel bozuklukları, sekelleri, ameliyatları " bu durumlar elenme sebebi sayılıyor maalesef... Aynı kaderi paylaştığımız için tek tavsiyem şansınızı pomemden yana kullanmanız detay bilgi ve başımdan geçenleri dinlemek için benimle özelden iletişime geçebilirsiniz, iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…