Lewis_Hamilton Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #1 Merhaba. Kartımı kaybettim. Bari Papara'ya geçeyim dedim. Kartın içinde bir miktar para vardı. Onu harcamak istedim fakat kart olmadıgı için kartın numarasını bilmiyorum. Uygulamada da bir kısmı yıldızlı oldugu için bilmiyorum. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2022
Merhaba. Kartımı kaybettim. Bari Papara'ya geçeyim dedim. Kartın içinde bir miktar para vardı. Onu harcamak istedim fakat kart olmadıgı için kartın numarasını bilmiyorum. Uygulamada da bir kısmı yıldızlı oldugu için bilmiyorum. Ne yapabilirim?
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.416 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #2 Müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kyuasra Picopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 456 Çözümler 2 14 Haziran 2022 #3 İnternet'ten Site'ye girerseniz gözüküyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Alone Darkkk Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #4 Uygulamada gözükmesi lazım diye biliyorum.Eğer dijitalse. Artı 0 Eksi
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 14 Haziran 2022 #5 Alone Darkkk dedi: Uygulamada gözükmesi lazım diye biliyorum.Eğer dijitalse. Genişletmek için tıkla... Kartımı kaybettim demiş arkadaş. Artı 0 Eksi
Alone Darkkk dedi: Uygulamada gözükmesi lazım diye biliyorum.Eğer dijitalse. Genişletmek için tıkla... Kartımı kaybettim demiş arkadaş.
Alone Darkkk Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #6 The 5008 dedi: Kartımı kaybettim demiş arkadaş. Genişletmek için tıkla... Ben yorumumu yaptım bendede vardı gözüküyodu dedim yani neden atarlanıyosun ben onu anlamış değilim. Artı 0 Eksi
The 5008 dedi: Kartımı kaybettim demiş arkadaş. Genişletmek için tıkla... Ben yorumumu yaptım bendede vardı gözüküyodu dedim yani neden atarlanıyosun ben onu anlamış değilim.
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 14 Haziran 2022 #7 Alone Darkkk dedi: Ben yorumumu yaptım bendede vardı gözüküyodu dedim yani neden atarlanıyosun ben onu anlamış değilim. Genişletmek için tıkla... Atarlanmadım dostum. Atarlandığımı nereden çıkardın? Lütfen konuyu kirletmeyelim. Artı 0 Eksi
Alone Darkkk dedi: Ben yorumumu yaptım bendede vardı gözüküyodu dedim yani neden atarlanıyosun ben onu anlamış değilim. Genişletmek için tıkla... Atarlanmadım dostum. Atarlandığımı nereden çıkardın? Lütfen konuyu kirletmeyelim.