Inno 3D GTX 1050 Ti Alınır Mı?

vaermina

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an piyasa berbat biliyorum. RAM'ından tutun ekran kartına piyasa çok kötü. Şu an zar zor 1050 Ti bulabiliyoruz. Sinerji'de Inno 3D diye bir marka gördüm. Önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun olmayacaktır. İçiniz rahat etmiyorsa aynı fiyata Galaxy ve Palit markalarını alabilirsiniz.

Öneririm elbette. Gayet iyi ve kaliteli bir markadır.

Üzerinde "ejderiya" logosu yok diye ülkemizde pek bilinmiyor o kadar.

Son düzenleme:
@Nekko ''Ejderiya''nın da ayrı bir havası var ama. Ben mesela GTX 1060 Inno3D alacaktım onun yerine Asus Rog Strix GTX 1060 aldım. Benimde ''ejderyam'' olsun isterdim ama bu vardı elde onu aldım. Bende beğeniyorum Inno3D, alınabilir .

Şahsen, Inno3D'nin iChiLL GTX 1060 6GB V2 model ekran kartını kullanıyorum. Şu ana kadar hiç bir sıkıntısını görmedim. Üstelik çok iyi bir soğutma sistemine sahip. Boşta 22 derece, yük altında en fazla 54 derece. Garanti konusuna gelirsek, Inno3D kartların garantisini Adam Bilişim sağlıyor. Son olarak, MSI, ASUS gibi markalara ederinden çok daha fazla para vermek istemiyorsan, Inno3D almanı şiddetle öneririm.

Teşekkürler. Ama cidden yükte 54 derece harika bir değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…