INNO 3D GTX 1070 vs MSI RX VEGA 56 AIR

İnno3D gayet kaiteli bir marka. İstersen gidip İnno3D ichill modellerine bak. En serin kartlar sıralamasında üstlerde oluyorlar genelde.
Bu arada sana tavsiyem MSI Gaming x 1660Super almak yerine Asus ROG Strix al. 30 dakikalık OCCT testinde en fazla 55° oldu ve kasam Rampage in dandik bir kasası. Fanlarda ayni sekilde Rampage in. OCCT ise Furmark dan daha güclü bir test. Bazi videolarda Gaming X oyunda 65° bile oluyor.
Bende ROG Strix var oyunda gördüğüm en yüksek sıcaklık değeri 49°.
Ve fiyatları hemen hemen aynı.

Undervolt nedir tam olarak anlayamadım ustat kusura bakmayın. Ekran kartında biraz bilgisizim.
Hocam undervolt ekran kartlarina verilen gereksiz voltaji geri çekmeye denir Turkcesi voltaj düşürmektir, sembolu ise mV dir. AMD RX500 ve Vega serisine ekstra voltaj verdiginden bu kartlarda digerlerinden daha cok undervolt yapabilirsin. Benim kullandigim kart MSI RX580 8GB, OCCT testine 82 derece oluyordu 1 saate. Degerlerim soyle, Clock Speed : 1380MHz, Memory Speed : 2100MHz ve Voltaj 1150mV. Suan ki degerlerim 1 saat OCCT 75 derece, Clock Speed : 1370MHz (underclock yaptim daha serin bir kart icin max 1 FPS fark eder.), Memory Speed : 2200MHz ve Voltaj : 1050 mV. Bu durumda ben -10MHz underclock ve -100MHz undervolt yaptim.

Hım şimdi anladım bir nevi overculak yapmak. Teşekkür ederim b ilgilendirdiği için.

Vega 56 oneririm. Undervolt yaparak hem daha serin bir kart olur hemde 1660 TI, 1660 Super'i solluyor.
Adam İ5 9400F kullanıyor, 9400F 1660Tİ ile bile belli durumlarda darboğaz yapan bir kart Vega 56 ile nasıl sağlıklı kullanmasını bekliyorsun? Önermeden önce araştırın lütfen. Kartın sıcaklık değerleri ve verimsizligine girmiyorum bile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
RX5700 de bile darbogazin, D esi bile yok lutfen araştırıpta gelin.
Vega 56 sicaklik sorunlarini undervolt yaparak duzeltebilirsiniz dedim. Zaten suan belirtilen problemlerin cogu cozuldu sicakliklarda o kadar güç çeken bir kart icin normal.

İnno3d sadece iChill güzel sağlam ona da herkesin parası bütçesi yetmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnno3d sadece ichill i güzel sağlam ona da herkesin parası bütçesi yetmez
Aslına bakarsan zaten kötü olan da 1 modeli var. Adamların Ichill markası adında 3-4 tane modeli var ve bunların içinde sıvı soğutmalı olanda var. Bu marka yabancı ülkelerde çok ünlü. Ve önerilmeyecek bir yanı yok. Twin X2 modelinin görünüşü kötü ama soğutma konusunda kötü değil. Ve fiyatı çok uygun. Yani İnno3D Twin X 2060 varken 1660 super almaya değmez.
İ5 9400F 1660Ti ile darboğaz mı yapıyor? Kusura bakma ama İ5 9400F için 1660Ti kahvaltıda zeytin.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izle ve işlemci kullanımına bak güzel kardeşim.

Max 10-15 FPS için 300-400 TL fazladan para vermek bence mantıksız biri 100 alırken öbürü 115 alsa ne almasa ne ha bir de dediğiniz kartın yük altında ki sıcaklık değerlerine bakın da öyle bilgilendirme yapın lütfen.
Serin dediğiniz kart 70-72 dereceleri görüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…