INNO 3D GTX 1070 vs MSI RX VEGA 56 AIR

Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Ama ben şimdi ne alacağım. Kafam iyicene karıştı.

70-72° normal bir değer zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu iki kart arasında kalıp ucuz olanı almıştım. Fiyat ve garanti durumuna dikkat et. Vega 56 daha performanslı ama ısınma durumu nasıl olur bilmiyorum.
-MSI RX Vega 56 Air Boost OC 8 GB hbm2 2048BIT DX12.
-GTX1070 ROG STRIX OC 8GB GDDR5 256Bit DX12.
NOT: GTX1070 almıştım.

AMD'nin RX 5700XT ekran kartıni öneririm. Hem fiyat olarak Vega 56'dan ucuz ve daha yeni hem de RTX 2070 Super kadar performanslı bir kart.

Vega 56 al, sıfır almayacaksın anladığım kadarıyla. 2060 seviyesi bir kart. 1070 yanına bile yaklaşamaz o kartın. Kasa olarak ne kullanıyorsun ayrıca? Undervolt ve overclock yaparak performansını arttırıp güç tüketimini düşürebilirsin, hatta yapmalısın diyeyim.

İkinci el alacaksan kesinlikle Vega 56'yı önerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Vega 56'yı aldım. Bakalım yarın kargoya verilecek. Herkese çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…