Inno 3D RTX 3060 Twin X2 OC 9.099TL!

Hocam haklısınız. Zaten parası olan bahsettiğim kartları alıyor. Nesil ve modeller arasında hatalı veya çok iyi olan kartlar çıkabilir buna da kesinlikle itiraz etmiyorum. Benim söylemek istediğim konu Nvidia tarafında özellikle Technopat bile sistem tavsiyelerinde sadece MSI ve ASUS kullanıyor örneğin. Ali Güngör beyin bilgisinden kesinlikle şüphe edilmez. Yurt dışında da aynı şekilde. Bu kartlar sadece ülkemizde fanboyluktan dolayı değil yurt dışında da 'first quality' olarak geçiyor. Yoksa dediğinize katılıyorum ve düzgün üslubunuzdan dolayı teşekkür ediyorum. Kısacası bütçesi elveren birisi gidip ROG alır MSI alır veya Aourus elite gibi modelleri alır.
İyi reklam da yapıyorlar azımsanmayacak derecede onu da katmak lazım.

Hocam haklısınız. Zaten parası olan bahsettiğim kartları alıyor. Nesil ve modeller arasında hatalı veya çok iyi olan kartlar çıkabilir buna da kesinlikle itiraz etmiyorum. Benim söylemek istediğim konu NVIDIA tarafında özellikle Technopat bile sistem tavsiyelerinde sadece MSI ve ASUS kullanıyor örneğin. Ali Güngör beyin bilgisinden kesinlikle şüphe edilmez. Yurt dışında da aynı şekilde. Bu kartlar sadece ülkemizde fanboyluktan dolayı değil yurt dışında da 'first quality' olarak geçiyor. Yoksa dediğinize katılıyorum ve düzgün üslubunuzdan dolayı teşekkür ediyorum. Kısacası bütçesi elveren birisi gidip ROG alır MSI alır veya Aorus Elite gibi modelleri alır.
Dediğiniz modeller tabii ki genel olarak iyi ve üst seviye modeller ama diğer firmalarında çok iyi modelleri var mesela Zotac'ın AMP, INNO3D'nin ICHILL gibi. Yani diyeceğim alırken sadece marka model bakmaktan ziyade alınacak modeller hakkında biraz da araştırmak lazım. Üslup konusunda da ne demek, olması gereken bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı