INNO 3D RTX 3060 veya RTX 3060 Ti sistem alınır mı?

Arada ciddi FPS fark var, render performansıda aynı şekilde daha iyi. Tİ modeli alın bütçeniz varsa tabikide.

3060 Ti taktırsam fazla FPS farkı olur mu?
Evet ciddi oranda olur.
Bu sistemi öneririm direkt olarak:

Düzenleme. AHORA sistem çok daha uyguna geliyor onu alın.

RTX 3060 Ti :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RTX 3060 :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Onun yerine bunu almak daha mantıklı : FURKAN AKMAN / RYZEN 5 5500 / RADEON RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI

Ekran kartı 3070 gibi desem doğru olur. "GDDR6X modeli"

Hocam attığınız sistem 18.000 TL.

Hocam evet onu biliyordum tek bilmediğim daha doğrusu unuttuğum şey bu ahora sisteme 3060 Tİ eklemenin 1.500 lira olduğunu unutmuş olmam.

Hocam bu sistem nasıl ? ASUS ile inno3D markasının farkını öğrenebilir miyim?
Arada ciddi FPS fark var, render performansıda aynı şekilde daha iyi. Tİ modeli alın bütçeniz varsa tabikide.

Aynı seçeneklerle MSI MAG 101m kasa 17 bin TL GameGaraj'da bende GameGaraj'dan aldım bayağı fiyat farkıyla almıştım kendi sistemimi.

Aynı GPU farklı soğutma biçimlerinde yoksa ikisi de aynı çekirdeği kullanıyor.

Hocam evet onu biliyordum tek bilmediğim daha doğrusu unuttuğum şey bu ahora sisteme 3060 Tİ eklemenin 1.500 lira olduğunu unutmuş olmam.
Hocam Ahora sistemine 1500 lira daha ekleyip rtx 3060 ti'li bir sistem almam daha mantıklı değil mi? ve ASUS markası ile farkı tam olarak nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…