INNO vs Mini GT vs Tarmac

557260

Kilopat
Makaleler
1
Tarmac / INNO / mini GT ozel seri olanlar:

Bunlar da standart mini GT modelleri:

Yan cizgiyle ayırdığım üstten 1 tane, alt kısımdan da 1 tane seçebilir misiniz? Çok arada kalmış bulunmaktayım. Sizin tercihlerinizi de merak ediyorum.

Son düzenleme:
Ferrari 488 ve M4'ü beğendim ben. Mercedes'ler çok sıradan duruyor, pek sevmedim onları.

Standart Mini GT modelleri bana kalitesiz geliyor. Onun yerine standart ama GT araçları seç bence çünkü detayları daha iyi. Üstten de 488 GTE ya da Bruce Lee R33 al ama stokları bitmiş.

Tarmac Ferrari 488 ve Mini GT tarafinda EQS 580 gibi dusundum aslinda. Sizin goruslerinizi de degerlendirecegim tesekkurler. Bruce Lee arabada tam olmamis gibi o yuzden onu eledim.

Tarmac in modelleri çok iyi bir de en üstteki 35GT desen olarak güzelmiş.

EQS'i direkt sil bence hocam.
Ben olsam M4'ün düz modeli varsa o ve Ferrariyi seçerdim. GT modelini pek beğenemedim BMW'nin

Ust taraftan Ferrari'yi netlestirdim onu alacagim. Alt taraftan sanirim S680 sececegim. Tesekkurler herkese Belki 2. elden temiz bir Inno64 R32 de bakabilirim S680 yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…