Inno3D 1660 Ti Sistem Toplama

Kemal eryılmaz

Decapat
Daha fazla  
Inno3D 1660 Ti ekran kartı. I5 8400 işlemci. ASUS H310Mk anakart RAM 8 felan nasıl sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'i 16 yaparsan daha iyi olur. 1 buçuk yıldır kullanıyorum Inno3D markadan yana sıkıntın olmasın.

Bende bu kartı kullanıyorum islemcim ryzen5 2600 çok memnunum. Sende almadan önce işlemciyle ekran kartı dar bogaza gelir mi onu araştır ilk önce. Mesela işlemci %99 kullanırken ekran kartı % 70 çalışıyorsa işlemci karta yetisemiyor demek yada tam tersi.dengeli bir bileşim yapmaya çalış tam verim almak için.tasarruf da etmiş olursun

Bende bu kartı kullanıyorum islemcim ryzen5 2600 çok memnunum. Sende almadan önce işlemciyle ekran kartı dar bogaza gelir mi onu araştır ilk önce. Mesela işlemci %99 kullanırken ekran kartı % 70 çalışıyorsa işlemci karta yetisemiyor demek yada tam tersi.dengeli bir bileşim yapmaya çalış tam verim almak için.tasarruf da etmiş olursun
Bende işlemci olarak ryzen 5 2600 almayı düşünüyorum.Dar boğaz yapıcağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı