Özellikle Amazon'dan alacağım o yüzden çok seçeneğim yok, sizce 1200TL farka değer mi?
Hocam aslında bende INNO3D alacaktım ama o marka için çok kötü diyorlar özellikle fanları icinÖzellikle Amazon'dan alacağım o yüzden çok seçeneğim yok, sizce 1200TL farka değer mi?
İnno3d iyidir kim diyorsa sallamışHocam aslında bende INNO3D alacaktım ama o marka için çok kötü diyorlar özellikle fanları icin
INNO3D iyidir kim diyorsa sallamış.
![]()
INNO3D GeForce RTX 4070 SUPER TWIN X2 Review
A 1440p beast with Ada's efficient architecture, the INNO3D GeForce RTX 4070 SUPER TWIN X2 is the low-power compact RTX 3090 we've been waiting for.www.tweaktown.com
Neden hocam tam olarak? Palit, Galax, Gainward gibi markalardan ısı değerleri daha iyi gözüküyor benchmarklarda.INNO3D ben olsam almazdım ağzım yandı benim o ekran kartında sana da tavsiye etmem.
Hocam bilmiyorum kötü diyorlardı.
Oyunun ortasında bir anda sıcaklık düşük olmasına rağmen tak görüntü gitti bir daha gelmedi mining vs bile hiç yapılmamış bir ekran kartında yaşadım bu sorunu diğer markalarda da olabilir bu tip sorunlar ama Palit dışında bahsettiğin markalardan hiçbirini almam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.