Inno3d alınır mı?

Ali deveci

Decapat
Inno3d kalite olarak diğer markalara göre çok eksik duruyor. Sanki yeterince soğutma yokmuş gibi bir havası var. Kullanmış olan sorun yaşayan birileri varsa yardımcı olabilir mi?

Fiyat/performans skalasında güzel yer tutan bir firma. Kronik bir sorunu da yok.

Recep abı olayı özetlemiş. İçine siniyorsa al diyor.

Testlerini izlemiştim belli kartların aralarında 3-5 derece fark oluyor. Bir de fan sesi biraz fazla oluyormuş. Performans olarak gayet yakın diğer modellere yani.

Garanti konusunda nasıl acaba ?

Benimde alma niyetim var. RTX 2060 Modeli şuanda incehesapta 2430 TL den satılıyor.
İndirim vs beklersek diğer markalarında en düşük modelleri 2800 2900 TL arasına geliyor. Galax 2800 civarı. İnno3d bence F/P ürünüdür. illa soğutmada 3 5 derece oynayacaktır diye düşünüyorum.

Kartın soğutma performansı biraz düşük olabilir ama bu kalitesiz olduğu için değil ufak bir kart olduğu içindir diye düşünüyorum. Aynı klasmandaki kartların hepsinde bu durumu yaşarsınız. Zotac mini, MSI Ventus gibi...

Ayrıca fiyatı sizi yanıltmasın bu kart Amazon'da rakiplerinden daha pahalı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…