Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2019 #41 red.dawn dedi: Teşekkür ederim. Bionuza yepyeni sistem yazmışsınız. Umarım gönlünüzdekini dizebilirsiniz. Size de kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Sağolun. Sistemin hepsini aldığımda inceleme yayınlayacağım. İşlemci için az kaldı. Hissediyorum.
red.dawn dedi: Teşekkür ederim. Bionuza yepyeni sistem yazmışsınız. Umarım gönlünüzdekini dizebilirsiniz. Size de kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Sağolun. Sistemin hepsini aldığımda inceleme yayınlayacağım. İşlemci için az kaldı. Hissediyorum.
red.dawn Kilopat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 24 Nisan 2019 #42 Geronix dedi: Sağolun. Sistemin hepsini aldığımda inceleme yayınlayacağım. İşlemci için az kaldı. Hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Ne güzel hocam. Şimdiden hayırlı olsun o zaman.
Geronix dedi: Sağolun. Sistemin hepsini aldığımda inceleme yayınlayacağım. İşlemci için az kaldı. Hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Ne güzel hocam. Şimdiden hayırlı olsun o zaman.
glocia Hectopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 497 24 Nisan 2019 #43 red.dawn dedi: Teşekkür ederim. Bionuza yepyeni sistem yazmışsınız. Umarım gönlünüzdekini dizebilirsiniz. Size de kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında ısınma sorunu oluyor mu test ettiniz mi PUBG de BF de filan
red.dawn dedi: Teşekkür ederim. Bionuza yepyeni sistem yazmışsınız. Umarım gönlünüzdekini dizebilirsiniz. Size de kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında ısınma sorunu oluyor mu test ettiniz mi PUBG de BF de filan
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2019 #44 red.dawn dedi: Ne güzel hocam. Şimdiden hayırlı olsun o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Yeni kartınız ile iyi oyunlar.
red.dawn dedi: Ne güzel hocam. Şimdiden hayırlı olsun o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Yeni kartınız ile iyi oyunlar.