INNO3D GeForce RTX 2080 Ti Twin X2 nasıldır?

maykılll

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar oyun odaklı PC toplamayı düşünüyorum.

İnternette ekran kartlarına bakarken bu modeli gördüm diğer modellerden daha ucuzdu acaba performans kaybı olabilir mi?

Google yardımıyla bu modelden daha iyi olduğunu düşündüğü bir modeli çeşitli Benchmark sitelerinden karşılaştırabilirsin.

Örnek arama:
INNO3D GeForce RTX 2080 Ti Twin X2 vs MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio

Kendi fikrimi soracak olursanız pek fark etmez.
Merhaba 2080 ti gibi pahalı karta daha bilindik marka alınmalı 2080ti şart değil onun yerine daha ucuz performansı yakın 2080 super tavsiye ederim.

Inno3D oldukça bilindik bir marka zannediyorsam hocam. 😃

INNO3D gayet tanındık bir markadır sadece Türkiye'de tanınmıyor ama türkiyeyede tekraradan giriş yaptı eskiden bilgisayar toplayanlar bilir çoğumuzun eskiden abim gilin bilgisayarların çoğunun ekran kartı INNO3D miş yani çok köklü bir firma

Markasından ziyade öyle bir kartı 2 fan ile soğutabiliyorlar mı acaba? Diğer modeller ile arasında ne kadar fark var bilmiyorum ama o kartı alabilecekseniz biraz daha üstüne verip daha iyi modelini alabileceğinizi düşünüyorum.

Fan sayısı değil gücü önemlidir. Adamlar koskoca 2080 Ti'a fan üretiyorlar bir de overheat sorunu mu olsun. 😃

Founders Edition'da çift fanlı yapıda.

Soğutabiliyorlar mı derken hani 100 derece oluyordur demek istemedim ama 75 derecelerde gezer Founders Edition'da büyük ihtimalle bu kartta. Hani çok yüksek değer mi değil belki ama 10000 TL verdiğim bir katında da olabildiğince serin olmasını isterim demek istediğim oydu.

Arkadaşlar bütçem 16.000 TL internette dolaşırken bu sistemi gördüm içinde INNO3D RTX 2080 Ti ekran kartı var önerir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı