Hayır FPS farklılığı söz konusu olamaz oldu, diyelim 1-2 FPS anca INNO3D fan konusunda iyidir ve kaliteli güzel bir ekran kartı üreticisidir tavsiye ederim
Markasından ziyade öyle bir kartı 2 fan ile soğutabiliyorlar mı acaba? Diğer modeller ile arasında ne kadar fark var bilmiyorum ama o kartı alabilecekseniz biraz daha üstüne verip daha iyi modelini alabileceğinizi düşünüyorum.
INNO3D gayet tanındık bir markadır sadece Türkiye'de tanınmıyor ama türkiyeyede tekraradan giriş yaptı eskiden bilgisayar toplayanlar bilir çoğumuzun eskiden abim gilin bilgisayarların çoğunun ekran kartı INNO3D miş yani çok köklü bir firma
Markasından ziyade öyle bir kartı 2 fan ile soğutabiliyorlar mı acaba? Diğer modeller ile arasında ne kadar fark var bilmiyorum ama o kartı alabilecekseniz biraz daha üstüne verip daha iyi modelini alabileceğinizi düşünüyorum.
Soğutabiliyorlar mı derken hani 100 derece oluyordur demek istemedim ama 75 derecelerde gezer Founders Edition'da büyük ihtimalle bu kartta. Hani çok yüksek değer mi değil belki ama 10000 TL verdiğim bir katında da olabildiğince serin olmasını isterim demek istediğim oydu.