E Emre Deve Zeptopat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, RTX 5070 almayı düşünüyorum ve şu an en ucuz piyasada INNO3D markasının ekran kartı bulunuyor. Founders Edition'u beklemeli miyim? Çıktığında bulması daha rahat olur mu yoksa bunu mu almalıyım?
Merhaba arkadaşlar, RTX 5070 almayı düşünüyorum ve şu an en ucuz piyasada INNO3D markasının ekran kartı bulunuyor. Founders Edition'u beklemeli miyim? Çıktığında bulması daha rahat olur mu yoksa bunu mu almalıyım?
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.745 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #2 INNO3D iyi markadır ama fiyatına göre değişir diye düşünüyorum.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.294 Çözümler 53 14 Mart 2025 #3 Emre Deve dedi: Merhaba arkadaşlar, RTX 5070 almayı düşünüyorum ve şu an en ucuz piyasada INNO3D markasının ekran kartı bulunuyor. Founders Edition'u beklemeli miyim? Çıktığında bulması daha rahat olur mu yoksa bunu mu almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ucuz olan neyse al geç güncel olarak soğutma problemleri çok yok artık.
Emre Deve dedi: Merhaba arkadaşlar, RTX 5070 almayı düşünüyorum ve şu an en ucuz piyasada INNO3D markasının ekran kartı bulunuyor. Founders Edition'u beklemeli miyim? Çıktığında bulması daha rahat olur mu yoksa bunu mu almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ucuz olan neyse al geç güncel olarak soğutma problemleri çok yok artık.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.768 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #4 Emre Deve dedi: Merhaba arkadaşlar, RTX 5070 almayı düşünüyorum ve şu an en ucuz piyasada INNO3D markasının ekran kartı bulunuyor. Founders Edition'u beklemeli miyim? Çıktığında bulması daha rahat olur mu yoksa bunu mu almalıyım? Genişletmek için tıkla... Marka farketmez ama ben olsam 9070XT nin stoklara geri gelmesini beklerdim.
Emre Deve dedi: Merhaba arkadaşlar, RTX 5070 almayı düşünüyorum ve şu an en ucuz piyasada INNO3D markasının ekran kartı bulunuyor. Founders Edition'u beklemeli miyim? Çıktığında bulması daha rahat olur mu yoksa bunu mu almalıyım? Genişletmek için tıkla... Marka farketmez ama ben olsam 9070XT nin stoklara geri gelmesini beklerdim.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.331 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 14 Mart 2025 #5 kxy dedi: Marka farketmez ama ben olsam 9070XT nin stoklara geri gelmesini beklerdim. Genişletmek için tıkla... NVIDIA kullandim hayatim boyunca ama suan PC dizsem 9070XT alirdim. Müthiş bir kart olmuş.
kxy dedi: Marka farketmez ama ben olsam 9070XT nin stoklara geri gelmesini beklerdim. Genişletmek için tıkla... NVIDIA kullandim hayatim boyunca ama suan PC dizsem 9070XT alirdim. Müthiş bir kart olmuş.