Inno3D GTX 1050 vs GALAX GTX 1050 OC

Mesela bende de GTX 1050 var. Nisan ayında alındı sıfır ve garantili. Temmuz ayında yeni kartlar çıkınca bu elimdekini satacağım faturası vs her şey var. Bunun gibi bulup alabilir dediğiniz gibi.
Arada bakıyorum. Gözüme çarpan olursa alabilirim. Sizin ekran kartınızı bile düşünebilirim. Temmuza kadar bekleyebilirim aslında.

Arada bakıyorum. Gözüme çarpan olursa alabilirim. Sizin ekran kartınızı bile düşünebilirim. Temmuza kadar bekleyebilirim aslında.
Çift Fanlı benimki de. Hatta yine burada konusu vardı @Oreki ile konuşmuştuk. İdare amaçlı 1080 düşünüyordum, o kadar lüks yapmayın 1050’de sizi idare amaçlı götürür dediği için o karta yöneldim. Konusu ve yazışmalar forumda kayıtlı. Vakti geldiği zaman koyacağım buraya satılığa.

, o kadar lüks yapmayın 1050’de sizi idare amaçlı götürür dediği için o karta yöneldim. Konusu ve yazışmalar forumda kayıtlı. Vakti geldiği zaman koyacağım buraya satılığa.
Hocam eğer o zamana kadar bekleyebilirsem sizin kartınızı alabilirim. Satış ilanınıza etiketlemeyi unutmayın lütfen. Ama bekleyemezsem sıfır bir model alırım büyük ihtimal. Teşekkürler. Hangisi bütçeme uyuyorsa onu alıcam.

Hocam eğer o zamana kadar bekleyebilirsem sizin kartınızı alabilirim. Satış ilanınıza etiketlemeyi unutmayın lütfen. Ama bekleyemezsem sıfır bir model alırım büyük ihtimal. Teşekkürler. Hangisi bütçeme uyuyorsa onu alıcam.
Tamamdır, o zaman geldiğinde ben sizi etiketlerim duruma göre konuşuruz. Ben teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı