Hüseyin Doğan Hectopat Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2017 #1 Arkadaşlar toplayacağım sisteme Inno3D GTX 1070 V3 8GB TWIN X2 ekran kartı almayı düşünüyorum. Fiyatı aynı, model değişik markalara göre baya düşük bu marka ve satış yapan site güvenilir mi? Kararsız kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2017
Arkadaşlar toplayacağım sisteme Inno3D GTX 1070 V3 8GB TWIN X2 ekran kartı almayı düşünüyorum. Fiyatı aynı, model değişik markalara göre baya düşük bu marka ve satış yapan site güvenilir mi? Kararsız kaldım.
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2017 #2 Hocam o ekran kartı alınır fiyatı da gayet iyi fakat site hakkında bilgim yok.
Hüseyin Doğan Hectopat Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2017 #3 Hocam sistemi yılbaşına doğru toplamayı düşünüyorum acaba diyorum stok sorunu yaşamamak için bu parçayı alıp elimin altında bulundursam mı?
Hocam sistemi yılbaşına doğru toplamayı düşünüyorum acaba diyorum stok sorunu yaşamamak için bu parçayı alıp elimin altında bulundursam mı?
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2017 #4 Silinen üye dedi: Hocam sistemi yılbaşına doğru toplamayı düşünüyorum acaba diyorum stok sorunu yaşamamak için bu parçayı alıp elimin altında bulundursam mı? Genişletmek için tıkla... Bence çok iyi yaparsınız, çünkü hem dolar kuru artıyor hem de dediğiniz gibi stok bitme durumu var.
Silinen üye dedi: Hocam sistemi yılbaşına doğru toplamayı düşünüyorum acaba diyorum stok sorunu yaşamamak için bu parçayı alıp elimin altında bulundursam mı? Genişletmek için tıkla... Bence çok iyi yaparsınız, çünkü hem dolar kuru artıyor hem de dediğiniz gibi stok bitme durumu var.