INNO3D GTX 1080 Alınır mı?

alio28390

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sistemimde bir tek ekran kartım eksik.
Sistemim:
  • Ryzen 7 2700x
  • ASUS ROG Crosshair VII HERO
  • G.SKILL 3200 MHZ CL14 RAM
  • CORSAIR 750W 80+GOLD PSU
  • 1 TB WD HDD
  • SAMSUNG 250GB 970 EVO SSD
  • PHANTEKS ENTHOO EVOLV KASA
  • 2K LG Nvidia G-Sync 34 INCH MONITOR
Ekran Kartı için 3K bütçem var.Nanokatolog'dan INNO3D GTX 1080 mi alsam? Yoksa bilinen bir markadan 1070 mi alsam? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Inno3D guvenilir bir markadır gonul rahatlıgıyla alabilirsin.

Alabilirsiniz. Almadan önce stok durumunu sorun, ellerinde yoksa yurtdışından tedarik ediyorlar. Uzun sürebilir. Aradaki fark 5-6 FPS ve 3-5 derece olarak düşünebilirsiniz.

Alabilirsiniz. Almadan önce stok durumunu sorun, ellerinde yoksa yurtdışından tedarik ediyorlar. Uzun sürebilir. Aradaki fark 5-6 FPS ve 3-5 derece olarak düşünebilirsiniz.
Hocam stok varmış fakat garanti işi beni kaygılandırıyor. Nanokatolog bu konuda güvenilir midir? Ürunde sorun olursa muhattabım kim olacak
İnno 3D Yurt dışında bilinen, Türkiye'de bilinmeyen bir marka ve kesinlikle kaliteli alabilirsiniz.
Garanti durumu ve herhangi bir problemde muhattabım kim olacak o konu beni endişelendiriyor hocam. Nanokatologdan alacağım. Öven kadar gömende çok bu siteyi

Garantilik bir durum olursa, Nanokatalog aracılığıyla yurtdışına gönderilecek. Çok kolay bozulan parçalar değiller. İlk aldığınızda problem çıkmadığı vakit, genelde uzun yıllar sorunsuz kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…