K kagan4554 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 17 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2019 #21 dostum sana ulaşmam lazım nasıl ulaşabilriim
M marsupialrich Hectopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2019 #22 EgzoZ_FaN dedi: Asus'un GTX 1660 Tİ Dual modeli de çok ısınıyor. 80 derecenin üzerinde oluyor genellikle. Youtube'dan testlere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kartı nasıl ve neden tasarlamışlar hala anlamadım lütfen biri anlatsın. Fanın biri direkt dışarı üflüyor.
EgzoZ_FaN dedi: Asus'un GTX 1660 Tİ Dual modeli de çok ısınıyor. 80 derecenin üzerinde oluyor genellikle. Youtube'dan testlere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kartı nasıl ve neden tasarlamışlar hala anlamadım lütfen biri anlatsın. Fanın biri direkt dışarı üflüyor.
Ponstaneforte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2019 #23 kagan4554 dedi: dostum sana ulaşmam lazım nasıl ulaşabilriim Genişletmek için tıkla... Açıkmısın şuan. marsupialrich dedi: Bu kartı nasıl ve neden tasarlamışlar hala anlamadım lütfen biri anlatsın. Fanın biri direkt dışarı üflüyor. Genişletmek için tıkla... Sıcak havayı üflemesi içinmi acaba? marsupialrich dedi: Bu kartı nasıl ve neden tasarlamışlar hala anlamadım lütfen biri anlatsın. Fanın biri direkt dışarı üflüyor. Genişletmek için tıkla... Sıcak havayı üflemesi içinmi acaba?
kagan4554 dedi: dostum sana ulaşmam lazım nasıl ulaşabilriim Genişletmek için tıkla... Açıkmısın şuan. marsupialrich dedi: Bu kartı nasıl ve neden tasarlamışlar hala anlamadım lütfen biri anlatsın. Fanın biri direkt dışarı üflüyor. Genişletmek için tıkla... Sıcak havayı üflemesi içinmi acaba? marsupialrich dedi: Bu kartı nasıl ve neden tasarlamışlar hala anlamadım lütfen biri anlatsın. Fanın biri direkt dışarı üflüyor. Genişletmek için tıkla... Sıcak havayı üflemesi içinmi acaba?