K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 27 Haziran 2021 #21 rhylla dedi: Aynısı değil hocam . Tek fanlı sizinki. Genişletmek için tıkla... Zaten 2 fanlısının soğutma bloğu da ucuz ve kötü bir modelken bunu düşünemiyorum. Vio dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Buyurun efendim. Genişletmek için tıkla... Bu kartı kullanmaktayım, bu kartı imkanı yok 6 bin liranın altına kârla satamazsınız. Zaten satış fiyatı da 84 bin yen+vergi, yani 100 bin civarı yene denk geliyor. Eğer gerçekse satan kişi zararına satıyordur. Dosya Ekleri dsfgSfgdsFdsfgds.PNG 18,6 KB · Görüntüleme: 34 fdshgdhd34535.PNG 19,5 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleme: 27 Haziran 2021
rhylla dedi: Aynısı değil hocam . Tek fanlı sizinki. Genişletmek için tıkla... Zaten 2 fanlısının soğutma bloğu da ucuz ve kötü bir modelken bunu düşünemiyorum. Vio dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Buyurun efendim. Genişletmek için tıkla... Bu kartı kullanmaktayım, bu kartı imkanı yok 6 bin liranın altına kârla satamazsınız. Zaten satış fiyatı da 84 bin yen+vergi, yani 100 bin civarı yene denk geliyor. Eğer gerçekse satan kişi zararına satıyordur.