INNO3D marka RTX 4070 Super alınır mı?

Bundan iyisi şu an olduğunu düşünmüyorum, soğutucu da var.

Kasayı değiştirdiğinde, güç kaynağı da içinde geliyor direkt, o yüzden ucuz dedim.

Eki Görüntüle 2239641Bundan iyisi şu an olduğunu düşünmüyorum, soğutucu da var.
Bu sistem zaten güzel kötü değil ki.

Şimdi sana attığım fotoğrafta 6400 mhz ramler var. 5600 mhz ramler ile arasında önemli derecede fps farkı oluşturabiliyor. Soğutucu önemli tabii orası ayrı. Ama demek istediğim soğutucuyu 1 2 ay geç alıp sisteme daha çok önem gösterebilirsin.

Şimdi fark ettim harbiden de FSP kasa seçince daha ucuza geliyormuş ben yanlış anlamışım.

O zaman böyle çok iyi olur. Soğutucuyu geç almış olmazsın.

Anakart olarak neden Biostar olamaz? Bir sorun olduğunu sanmıyorum, ASUS aşırı zarara sokuyor. Biostar da kötü bir marka değil aslında.

Anakart olarak neden Biostar olamaz? Bir sorun olduğunu sanmıyorum, ASUS aşırı zarara sokuyor. Biostar da kötü bir marka değil aslında.
Değil evet. Asus'un pasif soğutması daha iyi olduğu için asus seçtim. İleride işlemci yükselmek istersen Anakartın pasif soğutmasının iyi olması gerekebiliyor. Biostar da alabilirsin tabii. Bütçe varsa attığım şekilde al bence.

Sistem yükseltmesi yapmıyorum genelde, eğer daha iyi ve modern bir sistem almak istersem direkt kasayı ikinci elden satıp, yeni modellere bakabilirim.

Önerilerin için teşekkürler, işime yarar bu bilgiler.

Son düzenleme:
Sistem yükseltmesi yapmıyorum genelde, eğer daha iyi ve modern bir sistem almak istersem direkt kasayı ikinci elden satıp, yeni modellere bakabilirim.

Önerilerin için teşekkürler, işime yarar bu bilgiler.
Bu sistemin temeli iyi olduğu için satmana gerek olacağını düşünmüyorum. DDR5 temeli üzerine kurulmuş bir sistem. Parçaları iyi olacak.

Neredeyse aynı sistemi bende almayı düşünüyorum. Siz naptınız aldınız mı hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…