INNO3D RTX 2060 RGB kontrolü nasıl yapılır?

Zibidibiri

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar,
Uzun çabalar sonrası kasayı topladım, Windows kurdum. Tüm güncellemeleri yaptım, ekran kartı sürücüsünü güncelledim.
Yapmam gereken baska bir şey kaldı mi?

Bir de Inno3D GeForce RTX2060 Twin x2 OC RGB 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı | Game Garaj için RGB kontrolünü çözmeye çalışıyorum. Nasıl ayarlanıyor, renkler nasıl değiştiriliyor bir bilgi bulamadım. Bir arayüzü falan mı vardır bunun?

Marka veya o model hakkında bilgim yok. Ancak muhakkak üreticinin sunduğu bir yazılım olmalı. Onun üzerinden efektler kontrol edilir. Eğer kartın üzerinde RGB başlığı varsa onu bir kontrolcüye bağlamak veya anakarta bağlayıp onun üzerinden kontrol etmek mümkün olur. Bendeki Sapphire kart ile tam olarak bu şekilde kullanım mevcut. Önce Sapphire Trixx ile ayarlardım. Anakarta bağlayınca Aura Sync veya Armoury Crate ile kontrol edilebilir oldu.

Şu yazılım olabilir. Bir bakın isterseniz:

Ben sitesine daha dikkatli bakayim. Rgb kontrolü icin ekstradan bir bağlantı yapmadım. Kasa zalman n5 mf mid tower, anakart msi b460m a pro.
Bu linkler su anda mobilden açılmıyor, pc'de deneyeyim.
Teşekkür ederim

Hocam çözdünüz mü acaba ben de aynı sorunu alıyorum
Yazılımını sitesinden indirdim, Inno3d Tune IT diye geçiyor. Fakat ordan ayarları çözemedim, ayarlarla oynayıp da yanlış bişi yapmak istemedim. O yüzden kendi haline bıraktım. Oyunlara girdiğimde ekran kartı fanı devreye giriyor, ışıklandırması da nefes alma efekti şeklinde renk değiştiriyor.
Sen çözersen buraya yazarsan sevinirim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı