Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.474 Makaleler 1 Çözümler 19 28 Temmuz 2020 #1 Bu üç ekran kartı arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Bu üç ekran kartı arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
UmuT_35 Kilopat Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 732 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #2 Aralarında performans farkı yok. Bence en ucuz hangisiyse onu alın derim. Ama bilindik olsun derseniz inno3d veya Gigabyte olabilir
Aralarında performans farkı yok. Bence en ucuz hangisiyse onu alın derim. Ama bilindik olsun derseniz inno3d veya Gigabyte olabilir
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.474 Makaleler 1 Çözümler 19 28 Temmuz 2020 #3 UmuT_35 dedi: Aralarında performans farkı yok. Bence en ucuz hangisiyse onu alın derim. Ama bilindik olsun derseniz INNO3D veya Gigabyte olabilir Genişletmek için tıkla... Soğutma olarak hangisi iyise onu alacağım.
UmuT_35 dedi: Aralarında performans farkı yok. Bence en ucuz hangisiyse onu alın derim. Ama bilindik olsun derseniz INNO3D veya Gigabyte olabilir Genişletmek için tıkla... Soğutma olarak hangisi iyise onu alacağım.
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #4 Yahya Nuroğlu dedi: Bu üç ekran kartı arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... INNO3D alirdim ben Gigabyte'in bu modeli cok isiniyor.
Yahya Nuroğlu dedi: Bu üç ekran kartı arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... INNO3D alirdim ben Gigabyte'in bu modeli cok isiniyor.
K KoseciBayRo Hectopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 47 28 Temmuz 2020 #5 gigabyte modeli var bende 80 lere kadar cıkıyor ısı bilgin olsun
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.474 Makaleler 1 Çözümler 19 28 Temmuz 2020 #6 gleran dedi: INNO3D alirdim ben Gigabyte'in bu modeli cok isiniyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
gleran dedi: INNO3D alirdim ben Gigabyte'in bu modeli cok isiniyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 28 Temmuz 2020 #7 Galax modeli her konuda çok iyi ve teknofiyattan bakabilirsin 2700 TL. ( Bu mesajı yazmak için 2 saattir (!) Bekliyorum. )
Galax modeli her konuda çok iyi ve teknofiyattan bakabilirsin 2700 TL. ( Bu mesajı yazmak için 2 saattir (!) Bekliyorum. )