Raequitas Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 52 Çözümler 1 2 Temmuz 2024 #11 GFYT dedi: Olabilir, temizleyip yeniden sürün. Genişletmek için tıkla... Termal macunu kendim alıp yenileyim o halde. Termal macun olarak elimde Zalman diye bir termal macun var. Bu olur mu yoksa başka bir marka mı alayım?
GFYT dedi: Olabilir, temizleyip yeniden sürün. Genişletmek için tıkla... Termal macunu kendim alıp yenileyim o halde. Termal macun olarak elimde Zalman diye bir termal macun var. Bu olur mu yoksa başka bir marka mı alayım?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.110 Makaleler 1 Çözümler 580 2 Temmuz 2024 #12 Raequitas dedi: Termal macunu kendim alıp yenileyim o halde. Termal macun olarak elimde Zalman diye bir termal macun var. Bu olur mu yoksa başka bir model mi alayım? Genişletmek için tıkla... Macun önerisi için konu açabilirsin.
Raequitas dedi: Termal macunu kendim alıp yenileyim o halde. Termal macun olarak elimde Zalman diye bir termal macun var. Bu olur mu yoksa başka bir model mi alayım? Genişletmek için tıkla... Macun önerisi için konu açabilirsin.