HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #11 Çok ilginç bir sorun sürücü silince durması Driver silince MSI Afterburner denyın dıyecegım ama drıversız oyun oynanamazki
Çok ilginç bir sorun sürücü silince durması Driver silince MSI Afterburner denyın dıyecegım ama drıversız oyun oynanamazki
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 16 Ocak 2023 #12 HSENX dedi: Çok ilginç bir sorun sürücü silince durması Driver silince MSI Afterburner denyın dıyecegım ama drıversız oyun oynanamazki Genişletmek için tıkla... Bende anlam veremedim ama ekran karti çalışıyor sıkıntısız. Aslında format atıp, temiz kurulun yapmak istiyorum da oyunlar sorun.
HSENX dedi: Çok ilginç bir sorun sürücü silince durması Driver silince MSI Afterburner denyın dıyecegım ama drıversız oyun oynanamazki Genişletmek için tıkla... Bende anlam veremedim ama ekran karti çalışıyor sıkıntısız. Aslında format atıp, temiz kurulun yapmak istiyorum da oyunlar sorun.
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #13 Ona çare HDD ya da SSD 2'ye bolun hocam her seferınde oyun ındırmezsınız BUG yaparsınız kurulum esnasında oyunları
Ona çare HDD ya da SSD 2'ye bolun hocam her seferınde oyun ındırmezsınız BUG yaparsınız kurulum esnasında oyunları
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 16 Ocak 2023 #14 @HSENX Farklı SSD'de oyunlar da yine de isterse diye neyse şimdilik kullanayım böyle. Sorun ile karşılaşan pek yok herhalde.
@HSENX Farklı SSD'de oyunlar da yine de isterse diye neyse şimdilik kullanayım böyle. Sorun ile karşılaşan pek yok herhalde.
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #15 Tamam hocam karar sizindir iyi Sosyaller.
Synbeast Kilopat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 216 Çözümler 2 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #16 Lemi Galip dedi: @HSENX Farklı SSD'de oyunlar da yine de isterse diye neyse şimdilik kullanayım böyle. Sorun ile karşılaşan pek yok herhalde. Genişletmek için tıkla... Aynı kartı almayı düşünüyorum herhangi bir sorunla karşılaştın mı?
Lemi Galip dedi: @HSENX Farklı SSD'de oyunlar da yine de isterse diye neyse şimdilik kullanayım böyle. Sorun ile karşılaşan pek yok herhalde. Genişletmek için tıkla... Aynı kartı almayı düşünüyorum herhangi bir sorunla karşılaştın mı?
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 25 Ocak 2023 #17 @Synbeast Hayır, taş gibi kart. 65 dereceyi geçmedi daha hangi oyun olursa olsun.
duncan6767 Centipat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #18 Lemi Galip dedi: @Synbeast Hayır, taş gibi kart. 65 dereceyi geçmedi daha hangi oyun olursa olsun. Genişletmek için tıkla... hocam hala memnun musunuz? ben şimdi bu kartın x4 olanını düşünüyorum. ama kararsızım ısı konusunda.
Lemi Galip dedi: @Synbeast Hayır, taş gibi kart. 65 dereceyi geçmedi daha hangi oyun olursa olsun. Genişletmek için tıkla... hocam hala memnun musunuz? ben şimdi bu kartın x4 olanını düşünüyorum. ama kararsızım ısı konusunda.