Inno3D RTX 3070 IChill X4 nasıldır? 3070 önerisi

Model güzel de fiyat ne?

Ben konuyu açarken fiyatları dahil şekilde anket açmıştım ama şu an kaldırmışlar konuyu onaylarken. Anlamadım
Ya benim açtığım konuda farklı seçenekler vardı, anket şeklinde açmıştım neden değiştirdiniz konuyu? Herhangi yazım hatası da yapmadım. Bence konulara bu kadar da müdahale etmemek lazım.

Çok şık ve güzel model.

Hocam aynı fiyata IChill X4 alır mıydınız yoksa farklı bir özelliği mi var bu modelin?

Ben konuyu açarken fiyatları dahil şekilde anket açmıştım ama şu an kaldırmışlar konuyu onaylarken. Anlamadım
Ya benim açtığım konuda farklı seçenekler vardı, anket şeklinde açmıştım neden değiştirdiniz konuyu? Herhangi yazım hatası da yapmadım. Bence konulara bu kadar da müdahale etmemek lazım.

Hocam aynı fiyata IChill X4 alır mıydınız yoksa farklı bir özelliği mi var bu modelin?
Yok hocam X3 ile X4'ün tek farkı,X4'ün küçük fanının olması.Diğer her şeyi aynı,fiyat olarak ise bazı sitelerde fark bile yok aralarında...
Bende GameRock OC ile Ichill X4 arasında kaldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı