INNO3D RTX 4060 Twin X2 0dB özelliği var mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi birkaç inceleme videosunda fanlar duruyor diye bahsedilmişti lakin fan hızını minimum %30 oluyor. Konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim, iyi sosyaller.

Hocam bende yeni kasa aldım ve bende Windows'u ilk kurduğum 5 Nisan cuma günü o gün sorun yoktu ama şu an hep çalışıyor fanlar şu anda. INNO3D Twin X2 RTX 4060 modelim sıcaklığı bayağı iyi buz gibi ama 0 desibel özelliği çalışmıyor.

Hocam bende yeni kasa aldım ve bende Windows'u ilk kurduğum 5 Nisan cuma günü o gün sorun yoktu ama şu an hep çalışıyor fanlar şu anda. INNO3D Twin X2 RTX 4060 modelim sıcaklığı bayağı iyi buz gibi ama 0 desibel özelliği çalışmıyor.
Evet ben de sıcaklığı veya sesi konusunda hiç bir sorunum yok kart buz gibi ve yükte bile neredeyse sesi çıkmıyor ama 0db özelliği var diye anlatılmıştı bazı inceleme videolarında ondan merak ettim.

Evet ben de sıcaklığı veya sesi konusunda hiçbir sorunum yok kart buz gibi ve yükte bile neredeyse sesi çıkmıyor ama 0dB özelliği var diye anlatılmıştı bazı inceleme videolarında ondan merak ettim.

Vallahi benim kart sürücü kurulu değilken yani basit görüntü bağdaştırıcısı olarak gözükürken fan açmıyordu sürücü kurunca açmaya başladı bayağı garip herhalde sürücü kaynaklı sorun hocam eski sürücüleri vs denemekte fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı