INNO3D RTX 5070 alınır mı?

Stormweaver

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
RTX3060 alırken ben de fiyatından ötürü Inno3d tercih ettim. Benimki de Twin modeliydi. Twin modeli Ichill modeline göre daha giriş seviyesi kalıyor. Ichill 3 fanlıyken Twin adı üstünde 2 fanlı geliyor. Soğutmasından yana hiçbir problem yaşamıyorum ancak bir fan az olması sebebiyle fanların hızlı çalışması biraz fan sesi yapıyor. Harici olarak malzeme kalitesi gayet iyi.

RTX3060 alırken ben de fiyatından ötürü Inno3d tercih ettim. Benimki de Twin modeliydi. Twin modeli Ichill modeline göre daha giriş seviyesi kalıyor. Ichill 3 fanlıyken Twin adı üstünde 2 fanlı geliyor. Soğutmasından yana hiçbir problem yaşamıyorum ancak bir fan az olması sebebiyle fanların hızlı çalışması biraz fan sesi yapıyor. Harici olarak malzeme kalitesi gayet iyi.
hocam bir yerdede diyorki sıcaklık 70 altına inmiyor diyor bilmeiyorum

Benim kasam çok süper havalandırmalı bir kasa değil. Bir önde bir egzozda fan var. Yerde ve hemen egzoz fanın arkasında kalorifer peteği var. Buna rağmen en zorlayabildiğim oyunlarda dahi 74’ü geçtiğini görmedim. Kaldı ki 80 dereceye kadar sıcak diyebileceğiniz bir derece değil. İsteseniz daha da düşürürsünüz ancak fan sesi kulaklık takmıyorsanız rahatsız edebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı