INNO3D RTX 5070 Ti X3 OC alınır mı?

mert_00111

Picopat
Daha fazla  

Şu an GarajOnline'da 39.500 TL. Bu fiyata alınır mı? Yoksa Palit'ya da Galax'ın 40.500 TL civarına düşmesini mi bekleyeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan sesine ne diyorsunuz? Palit'den daha gürültülü olur mu acaba?

Ben Gainward Phantom aldım, 1-2 güne teslim olacak. Buradan OC deneyimlerimi, 3D Mark - Steel Nomad sonuçlarını ve genel gözlemlerimi paylaşacağım. AMD 9070 XT'ten bu karta geçtim; FSR4 ve DLSS4 farklarını da birinci elden anlatırım burada.

Ben fiyatların 35 bine kadar düşmesini bekliyorum. Dolar 40 altında kalmaya devam ederse bu yaz güzel fırsatlar olur. Yıl sonu dolar maalesef en iyi ihtimalle 45 seviyesinde olacak. Yıl sonu indirimleriyle yine düşeceği yer 35 olur. Bende pusuda bekliyorum indirimleri. Başta 5070ti super beklemeyi dusunuyordum ama 5080 ile arada zaten büyük bir fark yokken fazladan 5-7 FPS için bir sene daha beklemek hele bir de bu ülkede mantıklı gelmedi.

Kartı aldınız mı acaba? Bu kartın 0RPM modunda çalışmadığına dair forumlarda sorun yaşayan kullanıcılar gördüm. Kartı kullanan varsa tecrübesini paylaşabilir mi?

Ben henüz almadım. Benzer yorumları ben de gördüm. O yüzden Palit'in indirime girmesini bekliyorum. Eğer 1-2 hafta içinde 40500 TL civarına inerse alacağım. İnmezse 41700 TL'ye alacağım.

Kart alacaklara tavsiyem haziran ayını bekleyin. Yılda iki defa indirim oluyor biri mayıs Haziran diğeri ekim Kasım aylarında. Karne indirimi cart curt bir şeyler olur, bende pusuda beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…