Musa İl Femtopat Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #1 Merhaba ben oyun bilgisayarı dizeceğim. INNO3D RTX 5070 Twin X2 OC N50702-12D7X-195064n 192 bit GDDR7 12 GB ekran kartı alınır mı? Öneriniz nedir?
Merhaba ben oyun bilgisayarı dizeceğim. INNO3D RTX 5070 Twin X2 OC N50702-12D7X-195064n 192 bit GDDR7 12 GB ekran kartı alınır mı? Öneriniz nedir?
swooord Picopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 563 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:İ5-4200M GPU:GT 740M RAM:8 GB DDR3 SSD:128 GB Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji 13 Mayıs 2025 #2 INNO 3D biraz yan sanayiye kaçıyor onun yerine Gainward alabilirsin.
L L3wis Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 655 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #3 swooord dedi: INNO 3D biraz yan sanayiye kaçıyor onun yerine Gainward alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gainward'ın hangi modelini alıcagına bağlı olarak alabilir bazı modelleri diğer markalara daha fazla ısınıyor.
swooord dedi: INNO 3D biraz yan sanayiye kaçıyor onun yerine Gainward alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gainward'ın hangi modelini alıcagına bağlı olarak alabilir bazı modelleri diğer markalara daha fazla ısınıyor.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.649 Makaleler 1 Çözümler 102 Yer İstanbul 13 Mayıs 2025 #4 swooord dedi: INNO 3D biraz yan sanayiye kaçıyor onun yerine Gainward alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bununla ilgili kanıtlar var mı hocam, böyle demekle algı yapmayalım.
swooord dedi: INNO 3D biraz yan sanayiye kaçıyor onun yerine Gainward alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bununla ilgili kanıtlar var mı hocam, böyle demekle algı yapmayalım.
Musa İl Femtopat Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #5 L3wis dedi: Gainward'ın hangi modelini alıcagına bağlı olarak alabilir bazı modelleri diğer markalara daha fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum araştırdım ve herkes inno marka alırsan iş bilgisayarı olarak kullanırsın demiş.
L3wis dedi: Gainward'ın hangi modelini alıcagına bağlı olarak alabilir bazı modelleri diğer markalara daha fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum araştırdım ve herkes inno marka alırsan iş bilgisayarı olarak kullanırsın demiş.
L L3wis Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 655 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #6 Musa İl dedi: Dostum araştırdım ve herkes INNO marka alırsan iş bilgisayarı olarak kullanırsın demiş. Genişletmek için tıkla... O marka hakkında bilgiye sahip değilim Gainward'ın bazı modelleri diğer markalara göre daha fazla ısınıyor.
Musa İl dedi: Dostum araştırdım ve herkes INNO marka alırsan iş bilgisayarı olarak kullanırsın demiş. Genişletmek için tıkla... O marka hakkında bilgiye sahip değilim Gainward'ın bazı modelleri diğer markalara göre daha fazla ısınıyor.
Musa İl Femtopat Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #7 L3wis dedi: O marka hakkında bilgiye sahip değilim Gainward'ın bazı modelleri diğer markalara göre daha fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Hm o zaman hiç kendimi yormadan msı veya asus bakmalıyım
L3wis dedi: O marka hakkında bilgiye sahip değilim Gainward'ın bazı modelleri diğer markalara göre daha fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Hm o zaman hiç kendimi yormadan msı veya asus bakmalıyım
L L3wis Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 655 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #8 Musa İl dedi: HM o zaman hiç kendimi yormadan MSI veya ASUS bakmalıyım. Genişletmek için tıkla... Gigabyte, Palit, Zotac gibi markalara da bakabilirsin fiyat acısından daha uygun oluyorlar MSI ve ASUS'a göre.
Musa İl dedi: HM o zaman hiç kendimi yormadan MSI veya ASUS bakmalıyım. Genişletmek için tıkla... Gigabyte, Palit, Zotac gibi markalara da bakabilirsin fiyat acısından daha uygun oluyorlar MSI ve ASUS'a göre.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.649 Makaleler 1 Çözümler 102 Yer İstanbul 13 Mayıs 2025 #9 Musa İl dedi: Hm o zaman hiç kendimi yormadan msı veya asus bakmalıyım Genişletmek için tıkla... Colorful iGame serisine bakabilirsin mükemmel yapmışlar.
Musa İl dedi: Hm o zaman hiç kendimi yormadan msı veya asus bakmalıyım Genişletmek için tıkla... Colorful iGame serisine bakabilirsin mükemmel yapmışlar.
swooord Picopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 563 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:İ5-4200M GPU:GT 740M RAM:8 GB DDR3 SSD:128 GB Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji 13 Mayıs 2025 #10 roxy1881 dedi: Bununla ilgili kanıtlar var mı hocam, böyle demekle algı yapmayalım. Genişletmek için tıkla... 1. olarak fiyat ve performans marka güvenilir değil tabii iş görür ama diğer marklarınki daha performanslı oluyor.
roxy1881 dedi: Bununla ilgili kanıtlar var mı hocam, böyle demekle algı yapmayalım. Genişletmek için tıkla... 1. olarak fiyat ve performans marka güvenilir değil tabii iş görür ama diğer marklarınki daha performanslı oluyor.