NambaKorea Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 109 4 Ocak 2021 #11 PuMaT dedi: Ben olsam almazdım. Genişletmek için tıkla... En iyi ihtimalle 5k ya bulursun stok düzelse de ben araştırdım ürünün stok öncesi fiyatını da 600 TL ön siparişle erken kullanım gibi düşünülebilir.
PuMaT dedi: Ben olsam almazdım. Genişletmek için tıkla... En iyi ihtimalle 5k ya bulursun stok düzelse de ben araştırdım ürünün stok öncesi fiyatını da 600 TL ön siparişle erken kullanım gibi düşünülebilir.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 4 Ocak 2021 #12 Dediğim gibi şu an için güzel fiyat. Hayırlı olsun.
NambaKorea Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 109 4 Ocak 2021 #13 PuMaT dedi: Dediğim gibi şu an için güzel fiyat. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim biraz sabırsızımda yeni sistem topluyorum şuan bilgisayarım yok.
PuMaT dedi: Dediğim gibi şu an için güzel fiyat. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim biraz sabırsızımda yeni sistem topluyorum şuan bilgisayarım yok.