INNO3D RTX3060 Ti ve R5 5600 işlemcili sistemin problemleri olur mu?

madboy3806

Decapat
Arkadaşlar merhaba,

Kasa özellikleri görselde belirtildi. Anakart seçimimin nedeni PCI 4.0'dan yararlanarak yüksek hızda M.2 SSD kullanabilmek. Ancak araştırırken bu SSD'nin ısınabileceği gibi şeyler duydum. Soğutması geliyor mu bilmiyorum. Sizce bu SSD bu anakartta ısınır mı? Bir de RAM olarak Crucial haricinde farklı markalar da özelleştirme seçenekleri arasında. Diğer tüm önerilerinize açığım. Bütçem maksimum 19.5k.

Dosya Ekleri

• Screenshot from 2022-12-27 15-23-37.png
    Screenshot from 2022-12-27 15-23-37.png
    67,6 KB · Görüntüleme: 50
Sistemde bir problem olmaz hocam. M2 konusunda ısınabilir ama rahatsız edeceğini sanmam. Fazla sorun olursa kaliteli m2 heatsink alabilirsiniz.

MANTIS-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce RTX 3060 Ti TUF GAMING OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Bunu mu alayım peki üstte attığımı mı ? Bunun ekran kartı 3 fanlı ve Asus , ayrıca GDDR6X . Ana kart olarak da TUF ana kartı var. Eksikleri ise kasası Vento (iyi de olabilir bilmiyorum) . Psu dan emin değilim. Ama ekran kartını Asus yapıp anakartı tuf yapmak için 1k daha verilir gibime geldi. Ne dersin ?
3060 Ti sistemi alabilirsiniz o zaman.

MANTIS-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce RTX 3060 Ti TUF GAMING OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Bunu mu alayım peki üstte attığımı mı ? Bunun ekran kartı 3 fanlı ve Asus , ayrıca GDDR6X . Ana kart olarak da TUF ana kartı var. Eksikleri ise kasası Vento (iyi de olabilir bilmiyorum) . Psu dan emin değilim. Ama ekran kartını Asus yapıp anakartı tuf yapmak için 1k daha verilir gibime geldi. Ne dersin ?
Evet, bu sistem güzel. Kasa da güzel PSU da. Alabilirsiniz.

Tabiki tercihler sizi bağlar fakat hem 19 bin tl verip hemde rakibi olan amd kartları geçtim, daha üst seviye amd kartların bile fiyat olarak ilerisinde olan hemde düşük vram kullanan bir kartı seçmezdim. 8 GB Vramlı 3060 ti için 20 bin tl para vermek yazık günah.Şimdi bile 2k oyun oynarken vram yetersiz kalabiliyor ya da sınıra ulaşabiliyor bırak ilerisini. Bu benim şahsi fikrimdir.

İlla nvidiada diretiyorsanız da şu şekilde bu sistemi yapıp alın en azından 19 binlere çıkmasın fiyat.
gae.JPG

Bilmiyorum , haklısın aslında ama AMD ekran kartlarıyla ilgili izlediğim videolar nedense hep Nvidia'yı ön plana çıkarıyor. AMD'nin problemlerinden bahsediyorlar. Yoksa ben marka meraklısı değilim.Performans iyi olduktan sonra markası umrumda bile olmaz ama dediğim gibi o kadar olumsuz yorum görünce AMD alasım gelmiyor.
Tabiki tercihler sizi bağlar fakat hem 19 bin tl verip hemde rakibi olan amd kartları geçtim, daha üst seviye amd kartların bile fiyat olarak ilerisinde olan hemde düşük vram kullanan bir kartı seçmezdim. 8 GB Vramlı 3060 ti için 20 bin tl para vermek yazık günah.Şimdi bile 2k oyun oynarken vram yetersiz kalabiliyor ya da sınıra ulaşabiliyor bırak ilerisini. Bu benim şahsi fikrimdir.

İlla nvidiada diretiyorsanız da şu şekilde bu sistemi yapıp alın en azından 19 binlere çıkmasın fiyat.Eki Görüntüle 1615575

Bilmiyorum , haklısın aslında ama AMD ekran kartlarıyla ilgili izlediğim videolar nedense hep Nvidia'yı ön plana çıkarıyor. AMD'nin problemlerinden bahsediyorlar. Yoksa ben marka meraklısı değilim.Performans iyi olduktan sonra markası umrumda bile olmaz ama dediğim gibi o kadar olumsuz yorum görünce AMD alasım gelmiyor.
Dediğim gibi tercih sizin hocam, bende AMD kullancısıyım hatta sistemi aldığımda inceleme konusu açmıştım buraya, aldığım günden bu yana bir problem yaşamadım. Nvidia için tabiki kötü demiyorum fakat bir 6700xt veya 6800 sistem fiyatına 3060 ti sistemler var, fiyat olarak hiç mantıklı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı