Bayİsca Decapat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #1 Reddit'te alacağım sistemi atınca birisi: GameGaraj'ın ikinci el parçaları ve yüksek fiyatlı markaları kullandığını bu yüzden alinmayacağını. INNO3D ve BIOSTAR gibi markaları satmanın zor olacağını söyledi sizce doğru mudur? Son düzenleme: 6 Ekim 2020
Reddit'te alacağım sistemi atınca birisi: GameGaraj'ın ikinci el parçaları ve yüksek fiyatlı markaları kullandığını bu yüzden alinmayacağını. INNO3D ve BIOSTAR gibi markaları satmanın zor olacağını söyledi sizce doğru mudur?
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 6 Ekim 2020 #2 Yazdiginizdan hiçbir şey anlamadim. INNO3D ucuz bir markadir diger markalara gore ondan dolayi satmasi cokda zor degil.
Yazdiginizdan hiçbir şey anlamadim. INNO3D ucuz bir markadir diger markalara gore ondan dolayi satmasi cokda zor degil.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 6 Ekim 2020 #3 Türkiye'de pek bilinen markalar olmadıkları için ikinci el olarak satması zor olacaktır.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 6 Ekim 2020 #4 Hocam daha açık bir şekilde yazabilir misiniz biraz çorba olmuş da. .
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.996 Makaleler 1 Çözümler 562 6 Ekim 2020 #5 Bayİsca dedi: Reddit'te alacağım sistemi atınca birisi: GameGaraj'ın ikinci el parçaları yüksek fiyatlı markaları kullandığını. INNO3D ve BIOSTAR gibi markaları satmanın zor olacağını söyledi sizce doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Mining yapmadığın sürece her ürünü satarsın.
Bayİsca dedi: Reddit'te alacağım sistemi atınca birisi: GameGaraj'ın ikinci el parçaları yüksek fiyatlı markaları kullandığını. INNO3D ve BIOSTAR gibi markaları satmanın zor olacağını söyledi sizce doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Mining yapmadığın sürece her ürünü satarsın.
Bayİsca Decapat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #6 360388 dedi: Hocam daha açık bir şekilde yazabilir misiniz biraz çorba olmuş da. . Genişletmek için tıkla... Düzelttim hocam. Hangottom dedi: Yazdiginizdan hiçbir şey anlamadim. INNO3D ucuz bir markadir diger markalara gore ondan dolayi satmasi cokda zor degil. Genişletmek için tıkla... Düzelttim hocam.
360388 dedi: Hocam daha açık bir şekilde yazabilir misiniz biraz çorba olmuş da. . Genişletmek için tıkla... Düzelttim hocam. Hangottom dedi: Yazdiginizdan hiçbir şey anlamadim. INNO3D ucuz bir markadir diger markalara gore ondan dolayi satmasi cokda zor degil. Genişletmek için tıkla... Düzelttim hocam.
Kestek0 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 17 Yer Cinayet Büro 6 Ekim 2020 #7 Maalesef ki evet. Ülkemizde büyük bir marka fanboyluğu var.
Bayİsca Decapat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #8 Kestek0 dedi: Maalesef ki evet. Ülkemizde büyük bir marka fanboyluğu var. Genişletmek için tıkla... Gamegarajın ikinci el parçalar kullandığı doğru mudur?
Kestek0 dedi: Maalesef ki evet. Ülkemizde büyük bir marka fanboyluğu var. Genişletmek için tıkla... Gamegarajın ikinci el parçalar kullandığı doğru mudur?
Kestek0 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 17 Yer Cinayet Büro 6 Ekim 2020 #9 Bayİsca dedi: Gamegarajın ikinci el parçalar kullandığı doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum öyle bir şey yapıldığını. Doğru değil.
Bayİsca dedi: Gamegarajın ikinci el parçalar kullandığı doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum öyle bir şey yapıldığını. Doğru değil.
Bayİsca Decapat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #10 Kestek0 dedi: Sanmıyorum öyle bir şey yapıldığını. Doğru değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Bende inanmıyorum .
Kestek0 dedi: Sanmıyorum öyle bir şey yapıldığını. Doğru değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Bende inanmıyorum .