GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.997 Makaleler 1 Çözümler 562 6 Ekim 2020 #11 Bayİsca dedi: GameGaraj'ın ikinci el parçalar kullandığı doğru mudur? Genişletmek için tıkla... 2 Gün önce geldi elime hepsi sıfır kutudaydı. Kutularını da yollamışlar 2. el olduğunu düşünmüyorum.
Bayİsca dedi: GameGaraj'ın ikinci el parçalar kullandığı doğru mudur? Genişletmek için tıkla... 2 Gün önce geldi elime hepsi sıfır kutudaydı. Kutularını da yollamışlar 2. el olduğunu düşünmüyorum.
Bayİsca Decapat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #12 GFYT dedi: 2 Gün önce geldi elime hepsi sıfır kutudaydı. Kutularını da yollamışlar 2. el olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bende sanmıyorum zaten ikinci el parça satacakları.
GFYT dedi: 2 Gün önce geldi elime hepsi sıfır kutudaydı. Kutularını da yollamışlar 2. el olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bende sanmıyorum zaten ikinci el parça satacakları.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 6 Ekim 2020 #13 Bayİsca dedi: Teşekkürler hocam bende sanmıyorum zaten ikinci el parça satacakları. Genişletmek için tıkla... Satamazlar, enis Cherryson'a sponsor olmuşlar. Enis yamuk yapmaz. .
Bayİsca dedi: Teşekkürler hocam bende sanmıyorum zaten ikinci el parça satacakları. Genişletmek için tıkla... Satamazlar, enis Cherryson'a sponsor olmuşlar. Enis yamuk yapmaz. .
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.997 Makaleler 1 Çözümler 562 6 Ekim 2020 #14 360388 dedi: Satamazlar, enis Cherryson'a sponsor olmuşlar. Enis yamuk yapmaz. Genişletmek için tıkla... Enis'i geç zaten 2. el olsa 1 2 ürün satarlar anlaşılır.
360388 dedi: Satamazlar, enis Cherryson'a sponsor olmuşlar. Enis yamuk yapmaz. Genişletmek için tıkla... Enis'i geç zaten 2. el olsa 1 2 ürün satarlar anlaşılır.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 6 Ekim 2020 #15 360388 dedi: Satamazlar, Enis Cherryson'a sponsor olmuşlar. Enis yamuk yapmaz. Genişletmek için tıkla... Asıl yamuğu Enis yapar. Parasını aldıysa yere göğe sığdıramaz o reklamını yaptığı ürünü.
360388 dedi: Satamazlar, Enis Cherryson'a sponsor olmuşlar. Enis yamuk yapmaz. Genişletmek için tıkla... Asıl yamuğu Enis yapar. Parasını aldıysa yere göğe sığdıramaz o reklamını yaptığı ürünü.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 6 Ekim 2020 #16 16986 dedi: Asıl yamuğu enis yapar. Parasını aldıysa yere göğe sığdıramaz o reklamını yaptığı ürünü. Genişletmek için tıkla... Hocam gülücük koydum fark ettiyseniz.
16986 dedi: Asıl yamuğu enis yapar. Parasını aldıysa yere göğe sığdıramaz o reklamını yaptığı ürünü. Genişletmek için tıkla... Hocam gülücük koydum fark ettiyseniz.
Bayİsca Decapat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #17 GFYT dedi: 2 Gün önce geldi elime hepsi sıfır kutudaydı. Kutularını da yollamışlar 2. el olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemci ve RAM'in kutusu geldi mi?
GFYT dedi: 2 Gün önce geldi elime hepsi sıfır kutudaydı. Kutularını da yollamışlar 2. el olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemci ve RAM'in kutusu geldi mi?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.997 Makaleler 1 Çözümler 562 6 Ekim 2020 #18 Bayİsca dedi: İşlemci ve RAM'in kutusu geldi mi? Genişletmek için tıkla... İşlemci geldi RAM'i görmedim ama takılı geldi ekran kartı hariç. Ekran kartı'nı deneyip montajsız gönderiyorlar bilgilendirdiler bizi. Bayİsca dedi: İşlemci ve RAM'in kutusu geldi mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ek olarak mailinize dakikasında dönüş yapıyorlar. İtopya'dan alacaktım şikayet varı okuyunca babamla buradan almaya karar verdik. Akşam 4'de sipariş verdim sabah 9'da kargodaydı.
Bayİsca dedi: İşlemci ve RAM'in kutusu geldi mi? Genişletmek için tıkla... İşlemci geldi RAM'i görmedim ama takılı geldi ekran kartı hariç. Ekran kartı'nı deneyip montajsız gönderiyorlar bilgilendirdiler bizi. Bayİsca dedi: İşlemci ve RAM'in kutusu geldi mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ek olarak mailinize dakikasında dönüş yapıyorlar. İtopya'dan alacaktım şikayet varı okuyunca babamla buradan almaya karar verdik. Akşam 4'de sipariş verdim sabah 9'da kargodaydı.