Inno3D ve Palit markaları nasıldır?

İnno3D markası pek sağlıklı bulmuyorum. Çekirdek hızı ve soğutma kalitesi düşük tutulmuş markadır. Ses olarak biraz gürültülüdür. Palit 1070 Gamerock serisi kullandım. Palit Gamerock serisi gerçekten Asus, Msı gibi markalardan daha kaliteli buldum. Soğutma anlamında çok başarılı fan hızları 800-950 rpm arasında sıcaklık 57-59 derece arasında çok güzel değerlerde serin tutuyor. Hem ses olarak kafa rahat ses yok diyebilirim. İnno3D markası tercih etmezdim.

istemeyerek de olsa şuan için rx 480 veya 1060(6gb) tarzı bi ekran kartına geçmek daha mantıklı olacak gibi sanki ?

Çok ısınır. Alınmaz
Görüşünüze saygı duymak isterim ama daha saçma bir yorumlama görmemiştim. Büyük ihtimalle bir tane sıcaklık testine bakmadın. Her neyse, bu saçma yorumlama için teşekkürler. Sonuçta kart alacak kişi ben değilim, ama tek fanlıysa alınmaz, çok ısınır bunu unutmayalım (!).

Küçücük fani var baktım videolara diğer kartlara göre çok ısınıyor saçma yorumun için teşekkürler

Kusura. Bakmayın bu düşük seviye bir kartımı alınır mı Palit'in?
Palit GeForce RTX2060 Dual 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…